fbpx Skip to content

Az alábbi cikkünk főleg a női olvasóink számára fog kedvezni, mivel tapasztalatom szerint ők sokkal nagyobb szenvedéllyel készítik nap, mint nap a szelfiket, amelyeket az alábbi alkalmazással teljesen új szintre tudnak majd emelni.

cover2

A Facetune nem mai darab az App Store kollekciójában, hiszen már 2013 óta megvásárolható, de mára jutott el az alkalmazás egy olyan szintre, amelyet teljes magabiztossággal tudunk ajánlani.

Már egy 5 perces használat után nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy a Facetune egy rendkívül erőteljes alkalmazás, hiszen olyan beállításokat és módosításokat tudunk benne végezni, amelyeket néha még a Photoshop is megirigyelne.

 IMG_0301 IMG_0302

Az alábbi különbséget egy néhány perces szerkesztés után sikerült elérnem, miközben először játszottam az alkalmazás funkcióival.

A Facetune 9 különböző funkcióval rendelkezik, amelyek közül a leglátványosabbak az arcsimító, fogfehérítő, szemkiemelő és a bőrhibák eltüntetésére használatos klónozó eszköz.

IMG_0299 IMG_0300

A kép szerkesztése során nem kell mást tennünk, mint kiválasztani az általunk használni kívánt eszközt, majd az ujjunkkal kijelölni azt az területet, amelyet éppen javítani szeretnénk. A legtökéletesebb eredmény érdekében pedig minden egyes eszköz használatánál személyre szabhatjuk az adott ecset vastagságát és erősségét.

A hagyományos retusáló eszközök mellett a leglátványosabb pedig az arcformáló ecset, amelynek a segítségével konkrétan az arc formáját is tudjuk módosítani, de ezzel mindenképpen érdemes óvatosan bánni, mert különben nagyon torz eredmények születhetnek.

A funkciókat a legjobban az alábbi videó tudja szemléltetni:

Összességében egészen elképesztő, hogy milyen szintű szerkesztéseket tudunk már elvégezni az iPhone készülékünkön anélkül, hogy bármilyen hatalmas méretű alkalmazást le kellene töltenünk. Azoknak, akik rengeteg arcképet készítenek akár másokról, akár magukról, mindenképpen elengedhetetlen alkalmazás lesz a Facetune.

A Facetune 3,99 euróért megvásárolható az App Store-ban:

[appstore id=”606310581″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. A legjobb fotó szerkesztő alkalmazás az appstoreban. Rengeteget fotózunk párommal, elképesztő ez az app, többszörösen megéri az árát! 😉

  2. @Tanba:

    Akkor használjátok egészséggel… Én szép vagyok, nekem nem kell.

  3. Szevasz eredetiség.

  4. “Én szép vagyok, nekem nem kell”. 😀

    Amúgy ezzel én is így vagyok. xD

    Ha másokat fényképezel azért jól johet.

  5. @AppleFan:

    Azért megdöbbentett Tanba kommentje… Azt silabizáltam ki, hogy egymást fotózzák? Vagy mit? Mert hogy ez egy arc retusáló program. Ha hetero a pár akkor érdekes, férfit kell retusálni?? Ha leszbikák, akkor respect.

  6. @Balazs Pali: ha megnézted a videót, láthatod, hogy nem kizárólag retusálásra alkalmas.

  7. @Jadeye:

    Akkor respect….

  8. Rengeteget fotozni pedig nem mobillal kell 🙂


Add a Comment