fbpx Skip to content

Az Apple még a szeptemberi iPhone esemény elején jelentette be, hogy mostantól új színekben is elérhetővé válik az Apple Watch Sport változata, az új szín pedig nem túl meglepően az arany két árnyalata.

gold-lead

Az alábbi videóban részletesen megnézhetjük, hogy mekkora az eltérés az Apple Watch Sport változatának arany kiadása, valamint a WatchPlate szolgáltatáson keresztül aranyozott rozsdamentes acél Apple Watch között.

A leginkább feltűnő különbség az órák súlyán és a zafírkristály üvegen túl az, hogy míg a Sport modell a már megszokott matt felületű, addig az aranyozott és a valódi arany Apple Watch modellek tükörfényesre vannak polírozva.

Így tehát az aranyozott acél Apple Watch sokkal közelebb áll a valódi arany Apple Watch Editionhöz, viszont az árát tekintve sokkal kedvezőbb, hiszen a 10 ezer dolláros ár helyett közel 1000 dollárból megúszható és végeredményben teljesen azonos kinézetű a csillagászati árral rendelkező verzióval.

art3

Ugyanakkor ha fontosnak tartjuk, hogy az óránk tökéletesen illeszkedjen a iOS-es és Mac készülékeinkhez, akkor az alumínium Apple Watch Sport lehet az optimális választás a számunkra a matt felületkezelés miatt.

screen-shot-2015-09-23-at-4-24-19-pm

Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A matt:)

  2. fekete rozsdamentes 🙂

  3. Matt az olyan flat.

  4. Egyik sem!

  5. Sztem nagyon gáz.
    Leginkább az zavar(na), hogy nincs már exluzivitása az aranynak…


Add a Comment