iPhone 6s és iPhone 6s Plus kamera teszt (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már annyira hozzászoktunk a digitális képstabilizátorhoz, hogy észre sem vesszük. Ezt cáfolja most meg az iPhone 6s Plus, amiben most már 4K-s videofelvétel alatt is használhatjuk az optikai képstabilizátort.

Screen-Shot-2014-09-09-at-2.59.13-PM

Eddig is hibátlan videofelvételeket készíthettünk iPhone-nal. Az iPhone 4s óta az iOS digitálisan javítja a videóinkat, képeinket, amit mára már teljesen megszoktunk. Nem rázkódnak annyira a felvételek, nem mosódnak el a képek. Az iPhone 6 Plus azonban megkapta az optikai képstabilizátort, amit eddig csak fotóknál használhattunk.

Az iPhone 6s Plus-ban azonban a videónál is használja már a készülék ezt a hardvert. Korábban írtam már róla, hogy mikor érdemes a nagyobb iPhone-t választani, és azóta beigazolódott, hogy az iPhone 6s Plus optikai képstabilizátora bizony sokat számít a videózás alatt.

Nézzétek meg az alábbi videót:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. engem nem győzött meg, ha megnézed a szobros képet akkor tisztán látszik hogy a 6 plus élesebb képet add (valóban több remegéssel) mint a 6s plus csak úgy mint ahogy azt a hyperlapse video csinálja. szóval számomra inkább élesebb legyen egy kép/videó mint sem kevesebb remegést tartalmazzon mosott képpel

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!