fbpx Skip to content

Ahogyan azt már megszokhattuk, a külföldi, neves újságírók már a hivatalos megjelenés előtt kipróbálhatták és tesztelhették az új iPhone 6s és 6s Plus készülékeket.

Screen Shot 2015-09-22 at 10.33.49 AM

Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek a legfontosabb teszteket videó formában, amelyben megnézhetitek, hogy milyenek is lesznek az új készülékek a hétköznapi használat során.

Marques Brownlee

“Az új, 12 megapixeles kamera végre már 4K videók rögzítésére is alkalmas, melynek bekapcsolása és kipróbálása az első dolgom volt, miután megkaptam a készüléket. Az iPhone 6s Plus továbbra is rendelkezik optikai képstabilizátorral, aminek a segítségével még élesebb videókat készíthetünk. Az első véleményem a kameráról, hogy wow, ez rendkívül gyors, a fotók pedig nagyon élethűek és természetesek.”

TechCrunch

“Az akkumulátor idő csak akkor érdemelne említést, ha valóban történt volna valami változás, de a készülékek teljes mértékig hozzák az Apple által ígért értékeket. Az egész napos emailezés, fotózás, videózás, Facebookozás és chatelés után sincs érezhető változás az iPhone 6 és 6 Plus készülékekhez képest, az akkumulátor idő változatlan, körülbelül 20%-kal végeztem a napot minden egyes alkalommal.”

Walt Mossberg

“Ideje kedves Apple, hogy végre megszüntessétek a 16GB-os kezdőmodellt és helyette legalább 32GB legyen az alap opció a jelenlegi árak megtartása mellett. Mindent egybevéve, nincs igazán nagy gondom ennek kapcsán, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű termék.”

The Verge

“Az iPhone 6s a valaha készített legjobb iPhone és valószínűleg a legjobb valaha készített telefon is egyben.”

Bloomberg Business

“A legjobb tulajdonságok az új iPhone 6s és 6s Plus esetén nem olyanok, amelyek egyből megragadják a figyelmedet, hanem az a rengeteg apróság, ami a háttérben van és úgy működik, hogy talán sosem veszed észre őket.”

Wall Street Journal

“Ha jelenleg egy iPhone 6 készülékkel rendelkezel, akkor valószínűleg nem leszel túl iriny az iPhone 6s tulajdonosokra – maximum csak az új Élő fotóikra. Abban az esetben viszont, ha már több mint két éves iPhone készüléket használsz, ez lesz az új készüléked. Csak ne felejsd el a 64GB-os verziót megvenni. A 6s mögött álló történet teljes mértékig megegyezik azzal az esettel, ami a 4s és 5s esetén történt: enyhén jobb iPhone, amely egy kicsit mindenben jobb.”

Mashable

“A 3D Touch egy olyan dolog, amit ha egyszer elkezdesz használni, sosem fogod tudni abbahagyni.”

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Walt Mossberg:ratapintott/tak a lenyegre…imadom az iPhone-t vannak nagyon jo dolgai,de van ami nevettseges egy ekkora cegtol ennyi penzert.
    Ebbol a szempontbol orulok,hogy a samsung igencsak osszekapta magat,mert masok tudnak mas jo telefont valasztani illetve versenyre keszteti az Apple-t.


Add a Comment