Egy hiba miatt ma nem jelenik meg a watchOS 2

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az Apple még nem erősítette meg hivatalosan, de a hírek szerint nagyon úgy tűnik, hogy egy hiba miatt ma mégsem jelenik meg a watchOS 2.

watchos2-250x250

Több híroldal is rögtön lehozta az @edbaig által közzétett információt, hogy bizonyos Apple közeli források szerint találtak egy hibát a watchOS 2 GM-ben, amit sajnos a következő pár órában már nem tudnak kijavítani. Ez azt jelenti, hogy az Apple elnapolhatja a watchOS 2 megjelenését, ami ma (este) lett volna. Ettől függetlenül természetesen kijavíthatják a hibát, illetve akár késő éjjel is megérkezhet a frissítés – vagy a következő pár napban.

Mindez az iOS 9 mai megjelenését várhatóan nem befolyásolja.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Remélem ma lesz ios 9 mert szükségem lenne a jailbreakre egy funkcio miatt. Ha megjelenik remélhetőleg az is jön utánna hiszem már meg van elvileg .

  2. Egy ideje már IOS 9 bétát, majd 9.1et használok, de kivancsi vagyok a hivtalos verzióra is! Akkumlátor nálam messze veri a 8.4.1et IOS 9 ben! I5s!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!