fbpx Skip to content

A hétvége remek alkalom a kikapcsolódásra, amit mindenki máshogy él meg: van aki a természetben tölti, a barátaival, családjával csinál valami programot, de vannak, akiknek már az is felüdülés, hogy nyugiban otthon lehetnek. Ilyenkor jól jöhet, ha kéznél van egy remek játék a telefonunkon.

infinityblade3-cover

Az Apple e heti App of the Week akciójának keretében a méltán híres Infinity Blade sorozat harmadik részét kínálja ingyen a felhasználóknak. Ennek az akciónak a keretében az Apple mindig nagy nevű játékokat, alkalmazásokat tesz egy-egy hétre ingyenessé, de van amikor kifejezetten híres appokat szerzetünk be, ahogyan ez most az Infinity Blade III-mal is van.

Ez a játék volt az, amivel 2013 őszén az iPhone 5s képességeit demózták, de a sorozat egészen 2010-ig nyúlik vissza, amikor is az első játék volt, amit iOS-en az Unreal Engine hajtott meg. Noha a játék már két éves, de még mindig egy rossz szavunk se lehet a látványra, hiszen máig kiemelkedően gyönyörű az iOS játékok közt és a széria történetében nemcsak a grafika, de a játékmenet is sokat fejlődött az évek során, bár még mindig csak egyszerű gesztusokkal tudjuk a karakterünket irányítani a harcban. Az Infinity Blade játékok története mindig is érdekes és eléggé spoileres volt, így erről most nem is beszélnék, nehogy valakinek elrontsam a játékélményét.

Akció nélkül 7 euró az Infinity Balde III ára, így ha most nem is tervezel játszani vele érdemes beszerezni, mert bármikor kedvet kaphatsz hozzá és akkor nagyon fogod bánni, ha most nem töltötted le. Szerencsére úgy sikerült a fejlesztőknek elkészíteni a játékot, hogy még iPhone 4-en is fut, bár azért a teljes élmény miatt érdemesebb újabb készüléken játszani vele.

[appstore id=”610003290″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. jo ez? nem inapp purchase-es?

  2. Tőlem miért kér penzt?

  3. @kchris: ha jól emlékszem, mindegyik Infinity Blade-ben van IAP-tartalom. nem kötelező azokat megvenni a játékhoz.

    @Ed Harley: az App Store ingyenes tartalmakért nem kér pénzt, ebben az esetben sem kér.

  4. Valószínűleg Ellenőrizni akarja a bankkártyád fizetőképességét azér akar ideiglenesen 1 €-t lefoglalni .

  5. Igen ellenőrizni akarja a kártyám, de az egy euró miért 681ft?


Add a Comment