Swackett – avagy mit vegyek fel reggel, nem fogok ebben megfázni?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbi cikket Flóra küldte nekünk, ami hölgy olvasóinknak ajánl egy appot, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

***

Screen Shot 2015-08-05 at 12.06.21

Minden eddigitől különböző időjárás-appot dobott piacra az AG Logic. A Swackett nevű alkalmazás azoknak ad tanácsot, akik nem tudják, mit vegyenek fel aznap. Igen, ez tényleg az abszolút lustáknak való, akik még az ablakon sem hajlandóak kidugni a fejüket.

IMG_4612 IMG_4613

Hogyan is működik pontosan ez az okos virtuális stylist? Az app egy pillanat alatt megmutatja, hol is vagyunk pontosan, megvizsgálja, milyen idő lesz ott aznap, és megmondja, milyen programokhoz lenne kellemes a hőmérséklet. Ezekhez megfelelően ki tudjuk választani, hogy milyen stílusban öltözzünk fel (például elegáns, kényelmes, romantikus, laza) és ezeken belül is kapunk konkrét ajánlatokat, hogy milyen fehérneművel és cipővel ajánlatos felvennünk ezt az összeállítást:

IMG_4615 IMG_4616

Amint oldalra húzzunk a képernyőt, kedves (rendben, kissé közhelyes) idézetekkel szórakoztat minket, amelyekből naponta többet is kapunk. Én ezt abszolút feleslegesnek találtam az app eredeti funkcióját tekintve.

IMG_4617

A grafikai kivitelezés lehetne egy kicsit igényesebb, de összességében véve áttekinthető és hasznos csajos alkalmazás. Azt még nem tudom, hogy napi szinten fogom-e használni, de a reggeli rohanásban általában örülök, ha a kávémat meg tudom venni időben és nem kések el a szerkesztőségből.

Swackett Classic
  • Swackett Classic
  • Méret: 42.71 MB | Verzió: 7.0.2
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Jadeye: Végülis nekünk pasiknak még hasznos is lehet ha ezzel az asszony hamarabb túljut az említett “Nincs egy ro…..” fázison! 😀 Akkor akinek ilyen a párja ki kellene próbálni, csak nehogy fordítva süljön el a dolog.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!