fbpx Skip to content

A hétfőn érkezett hatodik OS X El Capitan bétában újabb érdekes fájlokra bukkantak. Ebben egy 4K felbontású, 21,5 colos Retina iMac-et találtak, amit természetesen az Apple még sehol sem erősített meg.

imac-display-code-800x569

Jól látszik, hogy kétféle típussal találkozhatunk, a 4K esetében ez 4096×2304 felbontású kijelzőt foglal magába. Az Apple egyébként nem rég frissítette az iMac-eket, azonban úgy látszik, hogy év végéig akár még egy kisebb típust is kaphatunk.

A fenti kép is azt mutatja, hogy az Apple a Retina MacBook modelleknél már bevált sémát követve szépen átáll az iMac-eknél is a Retina felbontásra, és ezzel együtt a nem bővíthető alkatrészekre. Természetesen egy termék azért marad majd, ami nem Retina kijelzős és bővíthető.

Neked van iMac-ed otthon? Vásárolnál az új modellből?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Nincs és nem is tervezek venni! Ebből a pénzből inkább építek egy jo hackintost plusz a megmaradt pénzből még veszek hozzá egy nikon 7200D-t. És akkor 2 legyet ürök, van egy jó "mac" és egy jó fényképező is!

  2. @Put2: ezek közül melyik 4K-s?

  3. Macbook pro 13 ast terveztem, de uzletben megtapogatva nagyon kicsinek tunik a kijelzoje, a 15" modell arat meg nagyon sokallom… 🙁

  4. @diario: en is azon agyaltam, mar masfel eve boldob 13as pro tulaj vagyok, boven eleg amire kell, hamar hozza is lehet szokni. Persze kerdes, mire hasznalod majd…

  5. Nem tudom a 24" modell miért nincs. A 21-es "kicsi" a 27" pedig már batár nagy.

  6. 21,5 colos Imac 2010 Mid-et haszbálok 8gb rammmal, 1terrával és 256gb ssd-vel az i3-as procival és bőven megvagyok vele elégedve, telivan és meg ígyis gyors nem akadozik és tökéletes OS X Yosemite-alatt. Stúdiózásra használom, és egy 27colos 5k-s érdekelne.


Add a Comment