Érdekel a Beats 1? Most újra meghallgathatod az adásokat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos a Beats 1 hivatalosan nem hallgatható hazánkban. Ez egyébként engem kifejezettem zavar, mert az Apple nem véletlen tett bele ennyi energiát és pénzt, minden bizonnyal az egyik legjobb rádió mostanság.

beats-1-zane-lowe-ebro-darden-julie-adenuga

Számos opció van rá, hogy azért mégis tudjuk hallgatni, de ezek egyike sem “egygombos” megoldás. A másik lehetőség, hogy követjük a Beats 1 nem hivatalos twitter csatornáját, ahol lényegében minden lejátszott számot megtalálunk, és meghallgathatunk az Apple Music segítségével. Az elmúlt napokban azonban teljes műsorukat is elérhetővé tették a DJ-k az Apple Connect segítségével. Ezek korábbi műsorok, amiket mi itthon is elérhetünk már Magyarországról, minden probléma nélkül.

Ehhez nem kell mást tenni, mint az iTunes-ban a Connect fülön, vagy éppen az iPhone-on a Music alkalmazásban keressünk rá a DJ nevére és Beats 1 szavakra. Például:

Screen Shot 2015-08-05 at 11.17.01

Néhány DJ-t itt találtok meg, illetve érdemes követni a hivatalos twitter csatornát is, ott is számos információt kaphattok róluk. Amennyiben kíváncsiak vagytok, hogy éppen mi hangzik el, érdemes felrakni a Shazam for Mac alkalmazást, mivel az folyamatosan nézi a háttérben szóló zenét, és kikeresi nekünk. 🙂

Screen Shot 2015-08-05 at 11.29.38

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!