fbpx Skip to content

Az utóbbi időben az Apple ismét az iPhone készülékekre helyezte a hangsúlyt a reklámkampányok terén, melynek a legújabb szlogenje az “If it’s not an iPhone, it’s not an iPhone” tényszerű kijelentés.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.13.59

A kampány célja, hogy bemutassa egy iPhone készüléknek azokat a tulajdonságait, amely teljesen megkülönbözteti azt az összes többi okostelefontól a piacon.

Ennek érdekében az Apple létrehozott egy új egyedi aloldalt is, amely részletesen tárgyalja az iPhone készülékek gyártása mögött meghúzódó elveket.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.20.12

Az iPhone legnagyobb előnye, hogy a hardver és a szofter olyan összhangban működik, amelyre nincs még egy példa a piacon. Mivel mindkettőt ugyanazon cég gyártja, ezért rendkívül gördülékeny és kényelmesen használható készülékeket tudnak készíteni, amelyeknél évekig nem kell azon aggódni, hogy fog-e érkezni frissítés (ráadásul teljesen ingyenesen).

Screen Shot 2015-07-26 at 20.50.50

Az iPhone a világ legnépszerűbb “fényképezőgépe” is egyben. Ez érthető is, hiszen szinte mindig a zsebünkben lapul a kedvenc készülékünk, a kiváló képminőségének köszönhetően pedig büszkén osztjuk meg a vele készített képeinket.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.24.44

A tény, hogy több mint másfél millió, az Apple által ellenőrzött és szigorú követelményeknek megfelelő alkalmazás található az App Store-ban még tovább emeli az iPhone készülékek használatának élményét. Mára gyakorlatilag már nincs olyan területe az életnek, amelyhez ne tudnánk alkalmazást találni.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.26.00

Mivel csak az Apple által jóváhagyott alkalmazások telepíthetőek az iOS rendszeren belül, ezért gyakorlatilag kizárt, hogy vírussal fertőződjön meg egy iPhone készülék. Emellett minden egyes olyan alkalmazás a felhasználó jóváhagyására szorul, amely használni szeretné a készülék GPS, kamera vagy mikrofon funkcióját. A Touch ID speciális titkosítása pedig már csak a hab a tortán.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.27.00

Manapság többet használjunk az iPhone készülékeinket, mint bármikor ezelőtt. Így mivel mindig magunknál hordjuk, kiváló eszköz arra, hogy mérje a lépéseinket, az edzéseinket, valamint irányítsa például a fűtést és egyéb háztartási berendezéseinket az otthonunkban.

Screen Shot 2015-07-26 at 21.29.13

Végül, de nem utolsó sorban az Apple mérnökei mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy ezeket a funkciókat a lehető legtöbb emberhez tudják eljuttatni, ezért számtalan olyan rész található a rendszeren belül, amely a fogyatékkel élő emberek számára is egyszerűvé és könnyen kezelhetővé teszi a készülékeket.

Az eredeti Apple aloldal ezen a linken tekinthető meg. Mindenképpen érdemes megnézni, mivel az egyik leglátványosabb aloldal, amelyet valaha az Apple oldalán láthattunk.

A szemfülesek észrevehetik, hogy úgy néz ki, hamarosan kapunk új Safari ikont is. Neked hogy tetszik az új ikon? 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Azon a Safari ikonon szerintem csak elcseszték a rendert 😀

  2. Mondjuk azt nem ertem, hogy ezekben a reklamokban, leirasokban miert csak a 6-os szeria szerepel mindig. 5s, 5c-vel mivan? Azt miert nem reklamozzak? Azoknak is jo a kameraja! Jo a kijelzo! Okosak! Siman meglehetett volna ugy is csinalni, hogy minden kepen mas-mas iphone szerepel 🙂 a fenykepes oldaluk is 6 only… Oke, tudom, hogy az ujat kell nyomni eladas miatt.

  3. @berczman: Az utolsó mondattal megválaszoltad a kérdést. Szerintem a 4S volt az első olyan iPhone, amelyiknek valóban nagyon jó a kamerája. Az újabbak csak gyenge fényviszonyok között fejlődtek.

  4. @berczman: mindig a legfrissebb generációs készülék szerepel minden reklámban. ez eddig sem volt másképp.

  5. Ne aggodj, nem sokáig lesz i6 only, nemsokára jön a 6s akkor már csak az lesz!

  6. A szemet Apple csak az eladast akarja nyomni hogy vegyuk a legujabbat. Honnan tudod, hogy esetleg nem-e tobb profit van egy 5S-en, mint a 6-on? Amiota vilag a vilag, mindenki az uj szebb jobb termeket reklamozza. Nem tudom ez kinek okoz meglepetest.


Add a Comment