fbpx Skip to content

Egyre több pletyka érkezik így a nyár közepén az iPhone-okkal és az iPadekkel kapcsolatban. Alig 2-3 hónap van hátra, hogy mindkét termékcsaládból új készülékeket mutasson be az Apple.

iPad-Pro-vs-twelve-inch-MacBook-Air-Martin-Hajek-render-010

Az új “iPad Pro” a pletykák szerint 12,9 colos méretet kaphat, ami ugye elég közel áll a jelenlegi MacBookhoz. Lényegében picit olcsóbban adhatja majd ezt a készüléket az Apple, de jó kérdés, hogy hova fogja pozicionálni. A rengeteg pletyka mellett azért vannak olyan érdekességek is, mint a nemrég felfedezett billentyűzet, ami tényleg arra utal, hogy az Apple tervez egy ilyen készüléket a háttérben.

Egy tajvani fejlesztő, Hiraku Wang korábban utalást is talált a kódban az új felbontásra is. Szerinte az iPad Pro 1366*1024 (@2x) pixellel jönne ki, tehát 2732*2048 pixel jelenne meg a képernyőn. Ez a pletykált 12.9 colos táblagépen 264 PPI pixelsűrűséget feltételez, ami pontosan megegyezik az iPad Air 2 9.7 colos méretének 2048*1536 felbontásának pixelsűrűségével.

A jelenlegi pletykák szerint az új táblagépet nagyon alacsony példányszámban fogják gyártani, illetve valamikor késő ősszel, októberben, vagy novemberben mutathatják be.

iphone-6c-iphonesoft-isoft-concept-640x371

Korábban már felfedeztünk egy érdekes dolgot az iPhone 6c-vel kapcsolatban, pont az Apple oldalán: Kiszivárgott iPhone 6c fotó az online Apple Store-ban? Aztán persze ezt le is vette az Apple, illetve az is lehet, hogy csak egy hiba volt. A mostani pletykák szerint azonban az Apple igenis tervezi az iPhone 6c-t, csak egy picit másképp:

Az iPhone 6c-t várhatóan a Hon Tai Technologies fogja összeszerelni, míg a fém házak több mint felét a Foxconn fogja előállítani. Ange Wu elemző szerint ez nagyjából 10%-át fogja kitenni a Foxconn értékesítési számainak a következő évre vonatkozóan, és a célárat 115 új tajvani dollárról 150-re tette.

A Foxconn-forrás szerint tehát egy jobb, fém készülékházas változatot kaphatunk “olcsóbban”. Persze várhatóan nem lesz annyival olcsóbb, de reméljük az Apple nem hibázik most, mert az iPhone 5c véleményünk szerint bukás volt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. “nagjából 10%-át”

  2. "a jelenleg MacBookhoz"

  3. 6s?

  4. Új, kisebb iPhone.

  5. Kiváncsian várjuk mivel rukkolnak elo, remelem iphone 6s hoz valami újdonságot, hogy megérje váltani 5s rol

  6. Akarmit is hoz a 6s, maradok a 6-nal, majd jovore cserelek 7-re valszeg.

  7. Nekem mindeggy milyen generácio jön ki ( persze érdekes meg minden) de én addig nyűvöm a hatosomat amig normálisan müködik. Majd ha alapbol akadozik, szoftvaresen is lemaradott lesz…na akkor jön a csere.


Add a Comment