Így kapcsolható ki az Apple Music

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha bármi oknál fogva nem használjuk az iOS 8.4-ben megjelent Apple Music szolgáltatást, akkor adott esetben zavaró lehet a Zene appban az Önnek és az Új fül, amiknek így akkor nincs haszna számunkra.

iOS8.4_08 Apple_Music_kikapcsolasa_02

(Előtte – utána)

Szerencsére a Beállítások appon belül ezt is egyszerűen ki lehet kapcsolni.

Lépjünk tehát a Beállítások (Settings) appban a Zene (Music) menüpont alá, és egyszerűen kattintsuk át Az Apple Music megjelenítése opciót kikapcsolt állapotra:

Apple_Music_kikapcsolasa_01

Ezután a Zene appba visszalépve már el is tűnik az Önnek és az Új fül – és helyette a második helyen megjelenik a Játéklisták:

Apple_Music_kikapcsolasa_02

Ha pedig szeretnénk ismét bekapcsolni, akkor egyszerűen menjünk vissza a Beállításokba, és kapcsoljuk vissza.

Ha a Connect fület is szeretnénk kikapcsolni, akkor pedig az ebben a cikkben leírtakat kell követnünk: Így kapcsolható ki a Zene appban a Connect fül

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nálam nem jelent meg ez kapcsoló, hiába kerestem, végül bekapcsoltam a telón a netet, úgy már ki tudtam én is kapcsolni… 🙂 Így itt is 3 fül maradt.

  2. Sziasztok!

    Valamilyen szinten szerintem ide tartozik a következő kérdésem, mivel azt nyilatkozták az Appletől, hogy az ios 9 beta 3-ban benne lesz az új music alkalmazás.
    Nem kellett volna már több mint egy órája megjelennie? Tud valaki valamit a megjelenésről?

  3. @bangoheifetz: sehol nem írt olyat az Apple, hogy pontosan ma, pontosan ekkor és ekkor jelenne meg az iOS 9 beta 3. annyit írtak múlt héten, hogy “jövő héten”. semmi többet. de fejlesztőként nincs jelenleg semmi lehetőség úgysem az Apple Music-kal foglalkozni, így nincs is miért siessenek, hiszen a beta verzió nem a mindennapos használatra van.

  4. Jadeye: tudom hogy ezt írták, csak ugye a megszokás. Legtöbbször magyar idő szerint kedd este 7-kor jelennek meg az új rendszerek. Egyébként nem használom, csak kiváncsi vagyok miket javítottak.

  5. Nekem kéne segítség! Miért nem tudok saját zenét behúzni az iphonera ugy hogy az offline cuccokat ne kene letörölni!:( azt írja: … Mert az icloud zenekönyvtár engedelyezve van az iphoneon… De ha kikapcsolom akkor viszlat offline zenek…. Miért???:)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!