fbpx Skip to content

Ha nem használjuk a Connect fület az iOS 8.4-ben megújult zene appban, akkor adott esetben zavaró lehet, hogy az app jobb alsó sarkában ott egy felesleges ikon.

iOS8.4_08 Music_Connect_02

(Előtte – utána)

Szerencsére a Korlátozások menüpontban ezt is egyszerűen ki lehet kapcsolni, ahogyan a szókimondó szövegeket is itt engedélyezhetjük.

Lépjünk tehát a Beállítások (Settings) appban az Általános (General) menüpont alatt a Korlátozások (Restrictions) opcióhoz. Ha még nem kapcsoltuk be a korlátozásokat, akkor először a Korlátozások bekapcsolása (Enable Restrictions) szövegre nyomva meg kell adnunk egy négy számjegyes jelkódot. Ezt a kódot jegyezzük meg, mert később ezzel tudjuk kikapcsolni a korlátozásokat, ha szükséges.

A Connect fül kikapcsolásához egyszerűen kattintsuk át a kapcsolót az Apple Music Connect opciót kikapcsolt állapotra:

Music_Connect_01

Ezután a Zene appba visszalépve már el is tűnik a Connect fül – és helyette a második helyen megjelenik a Játéklisták:

Music_Connect_02

Ha szeretnénk ismét bekapcsolni, akkor egyszerűen menjünk vissza a Korlátozások menüpontba, és kapcsoljuk vissza. Fontos tudni, hogy a szókimondó szövegek engedélyezésével szemben ha ezután kikapcsoljuk a korlátozásokat, akkor a Connect fül is újból bekapcsolódik. Így a korlátozásokat bekapcsolva kell hagynunk – és mivel ehhez külön jelkódot kellett megadjunk, így azt mindenképp jegyezzük meg, mert egyébként nem fogjuk tudni kikapcsolni a korlátozásokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Működik a dolog és jó 🙂
    A lenti ikonok sorrendjét lehet állítani?
    Nekem teljesen más a sorrend most mint a fenti képeken…

  2. szuper!! jateklistak ezerszer surubben kell mint a connect…

  3. Oké,de a rádiò,miért nem működik?

  4. @HajosKris: a Beats 1 jelenleg nem érhető el magyar Apple ID-val. arról nem találni információt, hogy melyik az az “over 100 countries”, ahol elérhető, de az is lehet, hogy csak folyamatosan válik elérhetővé, de nálunk még nem kapcsolták be.

  5. Ez a “Játéklisták” csak egy fail hogy még mindig így hívják, vagy nem tlaálnak ki jobbat rá? 😀

  6. Sziasztok!
    Nem teljesen ide kapcsolódik, de azért valaki magyarázza el nekem, h konkrétan mire való a Connect fül!
    Köszönöm előre is!


Add a Comment