fbpx Skip to content

A Mobil Kisokos iOS alkalmazásról már írtunk itt a blogon. Már akkor is megjegyeztem, hogy ekkora tudásbázissal rendelkező appal még nem találkoztam: ha valamit az ember keres, biztosan megtalálja.

szifon03kep

Az adatbázis hétről-hétre növekszik, köszönhetően annak, hogy a Kisokos volt tulajdonosa beszállt és egy olyan országos értékesítői hálózat épült fel, ami rohamléptekben növeli a Mobil Kisokoson fent lévő cégek és szolgáltatások sokaságát, így a legutóbbi cikkünk óta hatalmas bővülésen ment keresztül. A felhasználók visszajelzései is fontosak, így érdemes az App Store-ban is értékelni az alkalmazást, miután letöltöttük. Ha még nem használtuk volna a Mobil Kisokost, most mindenképp tegyük meg, mert az elkövetkezendő időszakban VOLT és Balaton Sound jegyeket is nyerhetünk!

Ehhez nem kell mást tennünk, mint megnyitni az alkalmazást – ha még nem töltötted le, akkor erre a linkre kattintva megteheted. Ezután keressük meg a nyereményjáték menüpontot, majd válaszoljunk a kérdésre. A fenti fesztiválokra nem egy, hanem kettő, tehát páros jegyeket nyerhettek, sőt, a következő időszakban folyamatosan újabbnál újabb nyereményjátékokkal találkozhattok az alkalmazáson belül.

szifon03

A Mobil Kisokos ingyenes alkalmazás, GPS segítségével könnyedén rákereshetünk több ezer dologra, mint például dohánybolt, vagy autómentő, sőt akár a sarki lángosos nyitva tartását is megtaláljuk benne. Nézzétek meg az alábbi videót:

[appstore id=”595708114″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Nagyon rossssz! Balatonboglári gömbkilátót a lellei mocsárba teszi. A Fortuna bevásárlót, Lelle felsőre, vagy 5-6km-el odébb (amúgy meg zárva, idén nem nyit ki). Az egyik lellei patika is teljesen máshol van.

  2. Gömbkilátó javítva, Fortuna inaktiválva, a patikát ha leírnád melyik az pontosan, akkor az is javítva lesz! Köszi

  3. mi ez a gyors support 🙂 tetszik

  4. Csak nekem laggol? ( 5s)

  5. A Magyar Korona gyógyszertár az Állomás út körforgalom találkozásánál van.
    A fonyódi bíróság sem Bogláron van, de oda jelzi!
    Gratula a gyors reakcióért! Ilyet még nem tapasztaltam.

  6. A Lidl és az Aldi felcserélve.

  7. Korona gyógyszertár, bíróság és az Aldi – Lidl is a helyére került! Köszi a segítséget!

  8. Gratulálok! Használni fogom!

  9. Hiba es valtozas eseten amugy hol erdemes jelezni?


Add a Comment