Nyerj VOLT és Balaton Sound jegyeket a Mobil Kisokos alkalmazás használatával!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mobil Kisokos iOS alkalmazásról már írtunk itt a blogon. Már akkor is megjegyeztem, hogy ekkora tudásbázissal rendelkező appal még nem találkoztam: ha valamit az ember keres, biztosan megtalálja.

szifon03kep

Az adatbázis hétről-hétre növekszik, köszönhetően annak, hogy a Kisokos volt tulajdonosa beszállt és egy olyan országos értékesítői hálózat épült fel, ami rohamléptekben növeli a Mobil Kisokoson fent lévő cégek és szolgáltatások sokaságát, így a legutóbbi cikkünk óta hatalmas bővülésen ment keresztül. A felhasználók visszajelzései is fontosak, így érdemes az App Store-ban is értékelni az alkalmazást, miután letöltöttük. Ha még nem használtuk volna a Mobil Kisokost, most mindenképp tegyük meg, mert az elkövetkezendő időszakban VOLT és Balaton Sound jegyeket is nyerhetünk!

Ehhez nem kell mást tennünk, mint megnyitni az alkalmazást – ha még nem töltötted le, akkor erre a linkre kattintva megteheted. Ezután keressük meg a nyereményjáték menüpontot, majd válaszoljunk a kérdésre. A fenti fesztiválokra nem egy, hanem kettő, tehát páros jegyeket nyerhettek, sőt, a következő időszakban folyamatosan újabbnál újabb nyereményjátékokkal találkozhattok az alkalmazáson belül.

szifon03

A Mobil Kisokos ingyenes alkalmazás, GPS segítségével könnyedén rákereshetünk több ezer dologra, mint például dohánybolt, vagy autómentő, sőt akár a sarki lángosos nyitva tartását is megtaláljuk benne. Nézzétek meg az alábbi videót:

MobilGO
  • MobilGO
  • Méret: 1.03 MB | Verzió: 6.1.0
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

  1. Nagyon rossssz! Balatonboglári gömbkilátót a lellei mocsárba teszi. A Fortuna bevásárlót, Lelle felsőre, vagy 5-6km-el odébb (amúgy meg zárva, idén nem nyit ki). Az egyik lellei patika is teljesen máshol van.

  2. A Magyar Korona gyógyszertár az Állomás út körforgalom találkozásánál van.
    A fonyódi bíróság sem Bogláron van, de oda jelzi!
    Gratula a gyors reakcióért! Ilyet még nem tapasztaltam.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!