fbpx Skip to content

Korábban már írtam a Mobil Kisokos alkalmazásról, nemrég pedig egy frissítésen is átesett. Új felületet, ikonokat, funkciókat is kapott az app és természetesen frissült az adatbázis is, olyan mintha az “arany oldalakat” nyitnánk ki, csak modernebb változatban.

promo kép mobilkisokos

A Mobil Kisokos appot régóta használom. Segítségével olyan helyeket is megtalálok, amik nincsenek fenn a Google térképen vagy bármilyen más adatbázisban. Leginkább akkor hasznos, ha valamilyen céget vagy szolgáltatást keresek a környéken. Az alkalmazás frissítése óta elérhető a legtöbb hely nyitva tartása már a listában is, így nem kell külön megnyitni őket, ha tudni akarom, melyik van nyitva. A térkép segítésével pedig könnyedén oda is tudok navigálni.

A jobb felső sarokba bekerült egy lokáció frissítés is, ha esetleg elmozdulnánk arról a helyről ahol megnyitottuk a Mobil Kisokost, akkor ez újra tölti az aktuális poziciónkat, alapból nem fut a háttérben a GPS, hogy ne fogyasszon sokat az alkalmazás, illetve ha nincs GPS a készülékünkben (például iPod touch), ezt érzékeli az alkalmazás és beírhatjuk kézzel, hogy épp hol vagyunk, a főbb városokat alapból fel is ajánlja.

szifon

Újdonság még az ingyenes regisztráció a cégek számára, így most már bárki csatlakozhat a Mobil Kisokos adatbázisához, ha itt regisztráltok. Az alkalmazásban most már hatalmas, több mint 100.000-res adatbázisból lehet keresni, emellett dohányboltok menüpont is megváltozott, és az ott megjelenő adatokat a felhasználók akár módosítani is tudják, hozzáadva vagy javítva egy-egy dohánybolt adatait.

Egyébként a Mobil Kisokos már elérhető Androidon, Windows Phone és 8.1-en, Firefox OS-en, és persze webes felületről is, így a felhasználók és az adatbázis napról napra növekszik. iOS-re pedig innen tudjátok letölteni:

[appstore id=”595708114″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment