fbpx Skip to content

Várható volt, hogy az Apple bővíteni fogja, vagy legalább fejleszti a vezeték nélküli fülhallgatókat. Ez most első körben a Powerbeats2-vel történt meg, ami egy vezeték nélküli, sport fülhallgató.

powerbeats2_sport_colors

Ahogy a fenti képen is látszik, a fülhallgató az Apple Watch Sport szíjaival megegyező színekben kapható. Az Online Store-ban már frissült is a termék, az ára 58.000Ft, ami azért igen borsos, de ez egy sportoláshoz kialakított fülhallgató.

Teljesítmény és erő

A Beats by Dr. Dre Powerbeats2 Bluetooth vezeték nélküli fejhallgatót LeBron James fáradhatatlan, tökéletességre való törekvése ihlette – különlegesen könnyű kialakításával és duplameghajtós akusztikai rendszerével lendületben tart a kemény edzések alatt.

Strapabíró konstrukció

Az IPX-4 izzadság- és vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a Powerbeats2 fejhallgató ellenálló anyagból készült a fülhallgatóktól a gubancmentes, fülre akasztható kábelig. Az integrált távirányítóval ellátott, a nyak hátsó részén végigfutó RemoteTalk kábel felül fröccsöntéssel felvitt bevonatot kapott, így nem szúszik el rajta a kezed, amikor módosítod a hangerőt, számot váltasz, vagy éppen szabad kézzel telefonálsz.

Nagyobb szabadság

Legyen az edzés az utcán vagy egy sportpályán, a Powerbeats2 vezeték nélküli fejhallgatóval bárhol szabadon mozoghatsz. A Bluetooth vezeték nélküli funkcióval akár 9,1 méterről csatlakozhatsz Bluetooth-t támogató iPhone, iPad vagy iPod készülékedhez, hogy szabadon mozogva koncentrálhass az edzésre. Hat órányi lejátszási idő a feltölthető akkumulátorral, illetve további egy órányi lejátszási idő a 15 perces gyorstöltési funkcióval.

Teljesítményre tervezve

A mindennapi élet mozgalmasságát szem előtt tartva a Powerbeats2 vezeték nélküli fejhallgatót könnyűnek és kompaktnak tervezték rugalmas fülhoroggal a kényelmes és biztonságos illeszkedésért.

MHBG2

A fülhallgató összességében remek kiegészítő lehet sportoláshoz, és a Bluetooth-nak köszönhetően már nem kell magunkkal vinnünk a telefonunkat, csak párosítjuk az Apple Watch-csal és hallgathatjuk is a kedvenc zenéinket. 🙂 Dani kolléga éppen egy hasonló fülhallgatót tesztelt a napokban, olvassátok el mindenképp az ő cikkét is: Jaybird BlueBuds X – a legjobb Bluetooth fülhallgató

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Egy kerdest tennek fel, de tenyleg azert, mert nem tudom 🙂
    Az Apple Watch sajat memoriajaban tarolt zeneszamokat lehet igy "telefon nelkul" hallgatni, vagy az online megoldasokra gondoltok, mint mondjuk a leendo appla music?

  2. @Fasirt: Át lehet másolni az Apple Watch memóriájába bizonyos lejátszási listákat, illetve albumokat. 🙂

  3. így nem szúszik el -> csúszik

    Épp holnap érkezik a watch-om, jókor jönnek ezek az infók 🙂

  4. @admin: Most szórakoztok? 😀 Csak kapkodom a fejem annyi fules van…

    teszt mikorra várható?

  5. @AppleFan: Ebből nem lesz teszt 🙂 Ez csak hír volt sajnos.

  6. termék, az ára 58.000Ft, ami azért igen borsos, de ez egy sportoláshoz kialakított fülhallgató.

    Pszichologia 😀 "de"

    Ja, akkor mar tenyleg er 58ezret :)))


Add a Comment