fbpx Skip to content

Az Apple ma kiadott sajtóközleménye alapján június 26-tól kezdődően az Apple Watch újabb hét országban válik elérhetővé. A hét újabb ország pedig nem más, mint Olaszország, Mexikó, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország, Svájc és Tajvan.

Watchok

A sajtóközleményben egyúttal említésre kerül az is, hogy nem csak az Apple Store-okban és az online Store-ban, de az APR-eknél is elérhető lesz az óra ezekben az országokban – no persze, ahogyan az első körös országok esetén, most is korlátozott készlettel kell majd számolni.

Jeff Williams elmondta:

Az Apple Watch fogadtatása minden tekintetben felülmúlta a várakozásainkat, és igazán izgatottak vagyunk, hogy hamarosan még több vásárlóhoz juttathatjuk el világszerte. Az előrendelések teljesítésében is kezdjük utolérni magunkat, és köszönettel tartozunk a vásárlóinknak a türelmükért. A májusban leadott összes rendelést két héten belül teljesíteni fogjuk, ez alól egyetlen kivétel a 42mm-es Space Black modell, melyhez az érintett vásárlók Space Black Link Bracelet típusú szíjat választottak.

w42sb-slbk-detail

Két hét múlva pedig elkezdjük az órák árusítását az Apple Retail Store-okban is.

Természetesen, ahogyan az első körös országok esetén, úgy a most csatlakozóknál is lesznek olyan boltok, amelyek kiemelt készlettel rendelkeznek, vagy ahol épp az arany Edition modelleket lehet majd megvásárolni. Ezek a 10 Corso Como Milánóban, a BOONTHESHOP Cheongdam Szöulban, és a Malmaison by The Hour Glass Szingapúrban.

Látható tehát, hogy hazánk még nincs a második körös országok között sem, bár ez nem okozott nagy meglepetést. Talán a jövő hét hétfőn kezdődő WWDC-n nem csak az óra értékesítési számairól, de a jövőben várható bevezetési ütemtervről is közölnek majd részleteket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez a spaceblack megoldás egész kulturáltan néz ki. Bolti ár 10%-át tartanám reálisnak hozzá 🙂


Add a Comment