fbpx Skip to content

Várható volt, hogy az Apple az idei WWDC-t is élőben közvetíti, videó formában. Az Apple TV-ken már megjelent a szokásos ikon is.

cikkbe

Alig 6 nap van hátra az eseményig, ami magyarországi idő szerint este 7 órakor kezdődik. A WWDC’15-ön leginkább a szoftverekről lesz szó: bemutatják majd az iOS 9-et és az OS X 10.11-et, illetve letölthetőek lesznek majd ezekből az első béta változatok is. Várhatóan az Apple Watch is kap új OS-frissítést, vagy legalább a fejlesztők új SDK-t, amivel az órára készülő alkalmazások még jobbak lehetnek a közeljövőben.

Az iOS 9 leginkább ráncfelvarrást kap majd, az Apple most a stabilitásra helyezi a hangsúlyt, ami szerintünk egy jó pont. Manapság a cég leginkább a szoftverekben a leggyengébb, és ezen most szeretne változtatni. Az OS X 10.11 is hasonló cipőben jár, ott is valószínűleg a megbízhatóság lesz a fontos, apró újdonságokkal.

wwdc-15-apple-tv-1024x636

Az iOS 9-ről már írtunk bővebben ebben a cikkünkben, ezt érdemes elolvasnotok: Milyen újdonságokat várhatunk az iOS 9-től?. Természetesen mi is élőben közvetítjük az eseményt, magyar átiratban, iratkozzatok fel a FaceBook eseményünkre, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. “letölthetőek lesz”
    😀 😀 😀

  2. Azert vicces is kicsit, hogy a tv csatornákon nem győz az ember elég hamar elkapcsolni, itt meg tódulnak reklámot nézni. Vagy talán nem egy cég termékeinek reklámja?

  3. @abacsx: ez egy fejlesztői konferencia nyitó keynote-ja, ahol a szoftver lesz az előtérben. egy keynote szerintem messze nem tekinthető reklámnak.

  4. Terveztek Passbook kartyat kiadni az esemenyhez?


Add a Comment