fbpx Skip to content

Az Apple Watch segítségével küldhetünk egymás órájára rajzokat, vagy akár az aktuális szívverésünket. Ez még szerintem mindenki számára új kommunikációs forma, egyelőre eléggé idegen, és felesleges is talán.

Photo 2

Amikor küldünk egy ilyen digitális rajzot a másik félnek, akkor ő kap egy értesítést, és így azonnal megnézheti azt. Ha esetleg éppen nem érne erre rá, akkor ugye ott marad a kis piros pötty az óraszámlapon, ami azt jelzi, hogy olvasatlan értesítésed van. Azonban, ha ezeket is kitörlöd, akkor még mindig van egy lehetőség, hogy lásd, olvasatlan digitális rajzod van Apple Watch-on.

Ahogy a fenti képen is látszik, Horinál vagyis a H betűnél láthattok egy apró, kék pöttyöt, ez is azt jelenti, hogy ott van egy el nem olvasott digitális rajzunk vagy adott esetben szívverés.

Photo 4 1 Photo 3 1

Amennyiben rámegyünk a H betűre, rögtön jobb oldalt felül megjelenik egy lejátszás gomb, amivel megnézhetjük az elmulasztott üzenetünket. Egyébként ha esetleg nem lenne kinek rajzolnunk, akkor saját magunkat is felvehetjük az ismerősök közé és magunknak is küldhetünk üzenetet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Buta kérdés: Ha valakinek nincs Apple Watch a birtokába és neki küldenek rajzot akkor hogy nézi meg? Vagy a Watch-al nem lehet küldeni azoknak akiknek nincs órája (nincs rajz ikon)?

  2. Az utolsó mondat kicsi bután hangzik :-)))

  3. Forever alone gyanus a cucc :))


Add a Comment