fbpx Skip to content

Allen Wong egy szerencsés ember, mert egy Tesla áll a garázsában. Szerintem alig páran nem hallottak még a Tesla-ról, mi is írtunk róla korábban már itt a Szifonon: Kipróbáltuk a világ legjobb elektromos autóját a Tesla-t (videó).

Screen Shot 2015-05-06 at 10.26.02

Allen, amellett, hogy egy Tesla autó tulajdonosa, fejlesztő is. Nemrég megérkezett hozzá is az Apple Watch, és nem hagyta nyugodni az, hogy nem tudja irányítani róla az autóját. Pár nappal ezelőtt pedig egy videó keretében bemutatta, hogy mire képes együtt az Apple Watch és egy Tesla.

Ahogy látjátok, a Tesla-nak annyira jó a kommunikációja és fejlesztői központja, hogy Allen lényegében bármit képes bekapcsolni az autón, sőt akár távolról figyelheti is azt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Reméljük, az olcsóbb szegmensbe (Kia Soul EV) is mihamarabb “leszivárog” ez a fejlesztés. Most (kivételesen) drukkolok a koreaiaknak…:-D

  2. Allen Wong nem egy szerencses ember mert Tesla all a garazsaban, hanem gyanitom kemenyen megdolgozott a Teslaert fejlesztokent. Csak kikivankozott, nem hiszek a szerencseben. Mindenki sajat szerencsejenek a pogacsa.

  3. Nálam is ez a mondat szúrt szemet. 🙂

  4. @Attila Meszaros: Allen Wong egy szerencsés ember, mert a kemény munka meghozta a gyümölcsét. (És a Tesla mellet sztem egy Lambó áll)
    Így sztem jó a mondat.

  5. Jól gondolom, hogy ehhez az kell, hogy az óra mellett a zsebében lapuljon egy iPhone is, amivel az Watch össze van párosítva? Egyedül a Watch nem tudhat ilyet.


Add a Comment