Elérhető az iOS 8.4 beta 1 – új Zene alkalmazással

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel az iOS 8.3 megjelenése után az Apple váratlanul elérhetővé tette az iOS 8.4 első bétáját a fejlesztők számára.

iOS8.4beta1_01

Az iOS 8.4 beta 1 legszembetűnőbb újdonsága a megújult Zene app, ami több szempontból is megváltozott. De lássuk az újdonságokat.

Mivel a 8.4-ből ez az első beta verzió, így az a letöltött IPSW-t betallózva iTunes segítségével telepíthető a fejlesztői készülékekre. Az iOS 8.4 beta 1 OTA frissítésként még a fejlesztői listán regisztrált készülékek esetén sem jelenik meg, az csak manuálisan tehető fel. Akinek regisztrálva van a készüléke UDID-je fejlesztői listán, az természetesen most is bátran frissíthet. Akinek nincs, annak változatlanul azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a készülékét, mert azzal sok felesleges kellemetlenségtől kíméli meg magát. Aki nem fejlesztő, annak az iOS előzetes verzióit sem feltétlenül érdemes használnia.

A 8.4 hivatalos megjelenési ideje továbbra sem ismert.

Az iOS 8.4 beta 1 build száma 12H4074d, a 8.3-é pedig 12F69/12F70.

Újdonságok

Az iOS 8.4 beta 1 legnagyobb újdonsága a megújult Zene app. Elsőként az épp játszódó dal képernyőjét láthatjuk – balról a 8.4 beta 1, jobbról a 8.3:

iOS8.4b1_01 iOS8.3_01

De megváltozott például az előadók kijelzése is, az eddig megszokott listanézet helyett rácsos elrendezés lett – balról a 8.4 beta 1, jobbról a 8.3:

iOS8.4b1_02 iOS8.3_022

Változott egy-egy album megjelenítése is – balról a 8.4 beta 1, jobbról a 8.3:

iOS8.4b1_04 iOS8.3_044

És persze a további lehetőségek listája is – balról a 8.4 beta 1, jobbról a 8.3:

iOS8.4b1_05 iOS8.3_055

iPaden ez így néz ki:

8.4beta1_iPad

Végül pedig egy videó, vizuális típusoknak:

iOS 8.4 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 8.4 beta 1 letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPad:

iPhone:

iPod touch:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 8 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, az iOS 8.4 beta 1 kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Az összes, az iOS 8-ról szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül – nézz vissza később is!

spinning-wheel

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @petyus33: Touch ID vásárlás kikapcsol, telefon ki/bekapcsol, Touch ID vásárlás visszakapcsol, és működik. Nálam legalábbis. Vagy ki/be kapcsolásnál hard resettel lehet még próbálkozni, ha az előző metódus nem használt.

  2. Nagyszerű. Az nem zavarja őket, hogy nincs Queue funkció? Vagyis egy zeneszám hallgatása közben, nem választhatom ki, mi legyen a következő zeneszám. Nem. Hozzak létre egy lejátszási listát, nevezzem el, keressem ki a zenét, rakjam be a listába… Stb. 2015-ben. Gratulálok.
    Ez épp olyan érthetetlen, mint hogy nincs erősődő hangerejű ébresztés…. Áh.

  3. Nagyon nem tetszik az új Zene app. Van pár jó új funkció, de különben teljes káosz. Átláthatalan lett, össze vissza van minden. Nem értem miért kellet a megszokott sémát ennyire felbojgatni.

  4. @kchris: Nem, de az enyém az be van és mivel vki alá ezért tudom csak alternatív linkről leszedni, s nem közvetlenül. Már innen fent figyel és holnap estére remélem okosabb is leszek vele kapcsolatban.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!