fbpx Skip to content

Az Apple Watch sok mindenre alkalmas, de tartalmas hírolvasásra a mérete miatt történetesen nem. Ezen segít a New York Times új szolgáltatása.

apple-watch

A kiadott sajtóközlemény szerint kidolgozták a hírolvasás új módszerét, miszerint az Apple Watch felhasználók is értesülhetnek a legújabb hírekről. A pici képernyőn egyetlen mondatban összefoglalják az adott téma lényegét, amit képpel, Emoji ikonnal is kiegészítenek.

Az egymondatos összefoglalók üzleti, politikai, tudományos, technikai és művészeti témájú cikkeket érintenek. Mivel a kis képernyőn nem lehet cikket olvasni, ezért a felhasználók eldönthetik, hogy a teljes hírt az Apple által kifejlesztett Handoff-funkció segítségével elolvassák iPhone-jukon vagy iPadjükön vagy a Save for later gombra nyomva elmentik olvasási listájukba.

NYT

A Times Breaking news értesítései már 15 millió készüléken jelennek meg, amit most kiterjesztenek az Apple Watch-ra is. A New York Times Watch alkalmazása az iPhone-os app kiegészítése lesz és az óra újdonsült tulajdonosai április 24-től használhatják.

Jómagam hasznos fejlesztésnek tartom, mivel a mai rohanó világunkban sokan a cím vagy rövid összefoglaló alapján döntik el, hogy elolvassák-e az adott cikket vagy sem. Itthon is szívesen látnék egy hasonló alkalmazás a főbb híroldalaktól.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment