fbpx Skip to content

Múltkor már írtunk arról, hogy bizonyos zónákra fogják osztani azokat az embereket, akiket érdekelhet az Apple Watch. Ez most picit jobban körvonalazódni látszik.

watch4

Ahogy az várható volt, különleges asztalok fogadják majd a látogatókat, illetve azokat, akiket érdekel az Apple Watch. Ezeket az asztalokat jelenleg “magical table”-nek hívják, sajnos nem minden Apple Store-ban lesznek. Amelyekben nem lesz elérhető ez az asztal, ott egy-egy Apple Watch lesz kiállítva, de azokat nem próbálhatjuk fel.

Természetesen a nagyobb boltokban nem csak ilyen asztallal találkozhatunk, hanem adott esetben fel is próbálhatjuk az órákat. Amennyiben nem tetszett meg egyik készülék sem, vagy nem tudtunk dönteni, kérhetjük, hogy mutassák meg nekünk a kiszemelt változatokat. Itt persze már fel kell iratkoznunk egy listára, és üzenetben értesítenek minket, hogy mikor mehetünk be a boltba, mikor tud velünk foglalkozni egy Apple Watch specialista.

watch3

Ha megkaptuk az időpontot, akkor a fenti képhez hasonlóan felpróbálhatjuk az órákat, hogy tényleg azt vásároljuk meg, ami számunkra a legjobban megfelel. Az órákon egyébként demo szoftvert fog futni, de kipróbálhatjuk a haptic motort és számos funkciót is tesztelhetünk.

watch2

A kisebb Apple Store-ok, mint például a plázákban lévők, csak 1-1 órát kapnak, amit ki tudnak állítani, azonban a pletykák szerint lesz egy olyan rész, ahol a szíjakat megnézhetjük. Tehát legalább ezekben a boltokban kipróbálhatjuk a szíjakat és megvásárolhatjuk az Apple Watch-ot.

A dolgozóknak egyébként kiadták, hogy az Apple Watch vásárlók mindenképp vegyenek AppleCare+-t, ami +2 év garanciát jelent az óra esetében. Ez egyébként érdekes is, mivel ez alapján úgy látszik az Apple nem évente tervezi az óra frissítését, hanem 2-3 évente. Logikus is lenne.

watch11

Korábbi külföldi cikkekből az is kiderült, hogy kevés lesz a legyártott mennyiség 24-ig. Tehát nem minden típusból lesz elérhető, vagy pedig nagyon gyorsan el fog fogyni az előrendelésben. Az is kiderült már a külföldi és hazai portálok szavazatai alapján, hogy nagyon kevés iPhone tulaj fog vásárolni Apple Watch-ot, ami várható volt. Ezt terméket azért jobb élőben megnézni és megtapasztalni, mint beleugrani egy gyors online vásárlásba.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Zseniális az Apple marketing gépezete. Látványos megjelenés, apró részletekig kidolgozott értékesítési rendszer, hatalmas hype, stb. Ezek után már csak a termékre leszek nagyon kiváncsi. Illetve, hogy milyen véleményeket kapunk 1-2 héttel az első vásárlások után…


Add a Comment