Próbáld fel az Apple Watch-ot az augmented reality-vel!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt héten folyamatosan szavaztatok nálunk, és bizony a legtöbben, akik Apple Watch-ot vásároltok, a Sport – 42 mm-es asztroszürke alumínium ház – fekete szíj mellett döntöttetek.

Screen Shot 2015-03-25 at 12.35.10

Az ArWatch nevű alkalmazással az augment reality-vel kipróbálhatjátok, milyen lenne a karotokon a készülék. Ehhez egy alkalmazásra és egy nyomtatóra van szükségetek.

Először ki kell nyomtatni ezt a PDF-et, majd pedig kivágni belőle a kis ikont, aztán pedig le kell töltenetek egy alkalmazást. Itt azért elővigyázatosságra intenék mindenkit, mivel nem az App Store-ból töltitek le az appot, hanem külső szerverről. Erre egyébként figyelmeztet az iOS is.

ARWatch-Cutout-1024x574

Nyissátok meg a Safarit a készüléken, majd pedig kattintsatok ide, ezután elkezdődik az app telepítése az iPhone-ra. Az alkalmazásban található óra egyébként 42mm-es és csak a sport változatok közül tudunk válogatni. Nézzétek meg a videót:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!