fbpx Skip to content

Az elmúlt héten folyamatosan szavaztatok nálunk, és bizony a legtöbben, akik Apple Watch-ot vásároltok, a Sport – 42 mm-es asztroszürke alumínium ház – fekete szíj mellett döntöttetek.

Screen Shot 2015-03-25 at 12.35.10

Az ArWatch nevű alkalmazással az augment reality-vel kipróbálhatjátok, milyen lenne a karotokon a készülék. Ehhez egy alkalmazásra és egy nyomtatóra van szükségetek.

Először ki kell nyomtatni ezt a PDF-et, majd pedig kivágni belőle a kis ikont, aztán pedig le kell töltenetek egy alkalmazást. Itt azért elővigyázatosságra intenék mindenkit, mivel nem az App Store-ból töltitek le az appot, hanem külső szerverről. Erre egyébként figyelmeztet az iOS is.

ARWatch-Cutout-1024x574

Nyissátok meg a Safarit a készüléken, majd pedig kattintsatok ide, ezután elkezdődik az app telepítése az iPhone-ra. Az alkalmazásban található óra egyébként 42mm-es és csak a sport változatok közül tudunk válogatni. Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. tényleg kurva jó elkezdi telepíteni és a végén közli hogy nem telepíthető…

  2. Nekem simán felment. Bá sok különbséget nem látok a 38 és 42 között… Lehet vékonyabb karon látszik…

  3. Nemsemmi. Amúgy mi az hogy nem az appstore-ból? Idáig nem tudtam hogy máshonnét is lehet appokat telepíteni. ??????

  4. Igen. Az ARWATCH nem telepíthető……

  5. Nekem feltelepult,de torolni szerettem volna a keszulekrol lehetett de a kezemrol nem amit ravetitett!Mit tegyek hogy tudom leszesni?:)

  6. @Jadeye: LOL

  7. Nekem se telepiti fel..:/


Add a Comment