fbpx Skip to content

Tim Cook tegnap végre beszélt arról, hogy mely országban fog megjelenni az Apple Watch az elsők között.

Screen Shot 2015-03-02 at 16.14.24

Az első és legfontosabb, hogy USA-n kívül is kapható lesz majd. Persze Tim ezt úgy mondta, hogy az amerikai piac után például Németországban is elérhető lesz az Apple Watch. Mit is jelent ez?

Tim arról már beszélt korábban, hogy áprilisban fog megjelenni az óra, azonban most azt is megtudtuk, hogy elsőként az USA-ban érhető majd el. Ez azt is jelentheti, hogy április első felében megjelenik a tengerentúlon, majd pedig Tim szavaiból ítélve a hó végéig Európába is eljuthat a készülék.

Németország említésével arra is célozhatott, hogy ismét több körös lesz rajt, így elsőnek csak pár országban lesz megvásárolható, mint például: Németország, Franciaország, Anglia, Ausztrália, Hong-Kong, Szingapúr, Japán.

Screen Shot 2015-03-02 at 15.55.21

Arról egyelőre nem esett szó, hogy más országokban is elérhető lesz-e hivatalosan az óra, sőt, ha azt vesszük, hogy hazánkban az iPhone-t hivatalosan az APR-ek csak 7 évvel később árusíthatták, akkor ne számítsunk túl sok jóra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Az APR-ek egyáltalán nem izgatnak. Minden, azaz minden olcsóbb máshol, és ugyanúgy garis, hivatalos. Persze tudom, valamiből el kell tartani a csillipláza Apple boltot, de akkor is, néha olyan durván drágább hogy égnek áll a hajam. Csak egy példa: Vettem a Macbook 13 Retinához Apple Caret. APR-nél 77900 Ft. Ugyanez, máshol: 49.100 Ft. És ugyanaz a hivatalos Apple cucc, ugyanúgy regisztrálva Apple-nél. Szóval szerintem órám sem APR-től lesz 🙂

  2. @Kovács Péter: az APR-eknél gyakorlatilag ugyanazok az árak vannak, mint az Apple Online Store-ban.

  3. @Kovács Péter: Az APR abból az árkülönbségből nem a csilliplázát tartja el, hanem az államot. De ez milliószor ki lett már vesézve, hogy ezek a durva árkülönbségek nem jófejségből vannak, hanem elfelejtenek befizetni egy “csekély” százalékot a közös kasszába.

  4. @ef-dani:
    Azért nem csak az Áfa miatt drágák az APR-ek. Nézz csak körbe, hogy mennyiért lehet hivatalos boltokban is Macbook Airt vagy Prot kapni (igaz, nem rögtön a piaci megjelenés után). Ott van pl. a MM. A 128 gigás Pro 388 k, ami azért különbség a 420-as hivatalos árhoz képest. A Westendben készlet is van. A tegnapi 15%-os visszatérítési akciójuk csak hab volt a tortán, 330 alatt jött ki számlásan.

  5. Menj ki az USA-ba ott rendes áron van minden.

  6. @nickjames: Kicsit nem ártana gondolkozni. Egyrészt a Media Markt megteheti, hogy bukik 1-1 terméken és meg is teszi, hogy becsalogassák a vevőket. Másrészt 8% különbség van a gépeken. Az Apple legmagasabb kedvezménye, amit ad az 5% a hivatalos boltoknak. Magyarországon a Media Markt nem az.


Add a Comment