Az Apple hivatalosan is megerősítette: áprilisban érkezik az Apple Watch!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen most zajlik az Apple pénzügyi eredményekről szóló konferenciahívása, és Tim Cook nem mellékesen megszellőztette az Apple Watch megjelenésének idejét is!

iwatch

Tehát hivatalosan az Apple szerint áprilisban fogják elkezdeni forgalmazni az órát, pontosabb dátumról egyelőre nem tudunk, de ez azt jelenti, hogy tavasszal már egyes országokban a kezünkbe foghatjuk. Korábban már írtunk róla, hogy hol fog megjelenni először az Apple Watch, érdemes ezt a cikket elolvasni: Újabb hírek az Apple Watch megjelenése kapcsán, illetve az óra akkumulátor idejével is foglalkozott a sajtó, így mi is: Vajon meddig fogja bírni az Apple Watch?.

Szóval egyelőre ennyit tudunk, de mindenesetre ez egy biztos pont, hogy áprilisban megjelenik az Apple Watch. Nézzük a jó oldalát: február például csak 28 napos. 🙂

Ti várjátok már?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. őszintén. egyáltalán nem várom. óra számomra ékszer, hogy az időt mutassa az is csak másodlagos. és ez nem lesz az. mert egy órával nagyobbat lehet villantani mint egy telefonnal, és egy órának köztudottan az a célja.

 2. Én már kiváncsian várom, megjelenik felpróbálom. Ha jól áll veszek egy ezüst fémszijasat.
  szifon: “írtunk óra, hogy” ez szerepel a cikkben, poénnak jó ,de lehet csak elírás

 3. Én addig aludni sem tudok az izgalomtól…. Nyájat csurgassunk majd ha már megvan, de aki ilyen bazárt szeretne, már rég megvette és már bele is unt. Jó reggelt Apple!

 4. Elkepzelheto ,hogy javitotak valamit az aku idotartamon az eddigi prototipusokhoz kepest ???
  szeretem volna veni egyet de nagyon rovidnek tartom az egy nap idotartamot egy oranak .

 5. Iilja, meseld mar el, hogy melyik okosora iOS kompatibilis ami ilyen minosegu es tudasu! Koszi!
  Akit meg nem erdekel minek olvassa es meg postol is… Eh…

 6. Szerintem ez meg egy multifunkcionális óra formáju eszköz ami mutatja az időt is! Aki órát akar elsősorban az ne ezt vegye. Felesleges a fikázás!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!