Újabb hírek az Apple Watch megjelenése kapcsán

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak éppen nem számunkra. Az Apple több oldalán módosított egy, a megjelenéssel kapcsolatos információt.

watch-early-2015-uk

Pár napja olvastam a 9to5mac-en, hogy az Apple bizonyos európai országokban módosította az Apple Watch oldalán található megjelenésre utaló mondatot: Available in 2015-ről – Coming Early 2015-re (“elérhető 2015-ben” helyett “2015 elején érkezik”). A fenti fotó például az angliai oldalon volt látható, és itt a “volt” szót külön kiemelném.

Mikor megjelent a cikk, rögtön megnéztem az iPhone 6 kezdő országok listáját, és végig futottam az összes hivatalos Apple Watch oldalon, mindenhol “Coming Early 2015” volt. Ez azt jelenti, hogy ahogy az iPhone 6-nál, itt is fokozatosan érkezhet a készülék. Sajnos a magyar oldalon nemhogy “Available in 2015”-öt sem látni, de még Apple Watch aloldal sincs.

Screen Shot 2015-01-04 at 13.49.42

Azóta az Apple az összes európai országban visszaírta a fenti szöveget “Available in 2015”-re. Ha a pletykák igazak, akkor még mindig 2015 év elejére, mondjuk tavaszra várható az óra, azonban azt egyáltalán nem tudni, hogy hazánkba mikor jut el hivatalosan.

Titeket mennyire érdekel az óra? Esetleg kimenetek külföldre vásárolni, vagy megvárjátok a hazai forgalmazást?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én vennék. Külföldön is. 100-150 000 körül max egy jóminőségű replikát (Breitling stb.)vehetsz ami nem tud semmit. Az iWatch gyönyörű. És amiket már most tudunk róla az szerintem szuper jó! Mi baj lehet? ;0)

  2. Apple fan vagyok, de az órákat nem szeretem és ezt sem fogom megvenni bármennyire is jó!
    A szépség meg relatív, nekem kimondottan nem tetszik, mert gagyi megjelenése van azzal a vastagsággal!

  3. Számomra semmi értelme ennek a cuccnak… Az Apple részéről erőltetett dolog ez, mert már csak nekik nics… Más… Tényleg nem ártana frissíteni a szifon appot, mert iPhone 6 on eléggé gagyi kinézete van.. Mint az összes többi olyan appnak ami nincs i6 és -ra optimalizálva!

  4. Múltkor olvasgattam régi cikkeket az első iPad megjelenésének idejéből. Ott pont ugyan ez volt a kommentekben, hogy “ez meg mi ez, és mire jó ez, tök felesleges”. Aztán nézzük meg mi lett. Alapeszköz lett az iPad, legalábbis a nálunk és az ismerőseim körében is.
    Nagyon nehéz egy olyan termékkategóriáról előre nyilatkozni, amit még nem ismerünk. Eddig voltak próbálkozások (Samsung Gear, stb..) amik nem tudtak befutni. Hogy mennyire lesz sikeres az Apple Watch, azt megjósolni is nehéz, de a termék minőségére biztosan nem lesz panasz, így szerintem 1 év múlva nagyon sokan fogják úgy gondolni, hogy hasznos tud lenni a telefon mellé egy ilyen.

  5. szerintem nem kell annyira sokat valrnunk és európában is elfogadjak majd a bankok ezt a fizetesi modszert. ez mindnenkinek jó lenne, bankoknak is, az ugyfeleknek is, uzleteknek is. felgyorsulna egész folyamat. és ha ezzel az okosórával kepesek leszunk fizetni akor fogyni fog rendesen.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!