fbpx Skip to content

Váratlan sajtómeghívót kaptak a külföldi blogok, melyben az Apple egy új eseményét fedte fel.

joannastern_2015-feb-26

Egyelőre semmit sem tudunk az eseményről, kivéve a dátumot, ami március 9., magyar idő szerint este 6 óra. A Szifon.com csapat tippje, hogy ez az esemény természetesen az Apple Watch árazásáról és pontos megjelenéséről, valamint a pontosabb specifikációiról, illetve esetleg egy MacBook Air frissítésről fog szólni. A “Spring forward.” (“Óraátállítás”) a San Franciscó-i Yerba Buena Centerben kerül megrendezésre szokás szerint. Amint bővebb információt megtudunk, frissíteni fogjuk ezt a cikket.

Természetesen ahogyan már megszokhattátok, nálunk is követhetitek majd az eseményt magyar átiratban. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e videós közvetítés az Apple részéről, ezt várhatóan leghamarabb 1 héttel az esemény előtt tudhatjuk majd meg.

Frissítés: lesz élő stream

Időközben frissült az Apple oldala, és lesz videós közvetítés: http://www.apple.com/live/.

Ha nincs kéznél almás eszköz, akkor ezt a cikkünket érdemes elolvasni: Gyakori kérdések: hogyan nézhető egy Apple keynote Windows-ról?

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Legyen felesjáték 😀

  2. Minden "Apple" szóra iszunk

  3. Örömmel bejelentik, hogy a 8.2 beta1-2 jailbreakelhető

  4. Bejelentik, hogy kesz az uj Apple watch. Rendkivul elegans kiegeszitoje lesz az erre ahitozo Apple fanoknak, csak mindig oldalrol kell selfizniuk majd, mert a masik kezukben lesz az akkupack, ami az egesznapos mukodest garantalja

  5. A kilélegzett levegő CO2 tartalma fogja hajtani, ami egyúttal kvázi felfújható eszközt jelent. 🙂
    Apple Health Care – Éleszd újra az órádat! Egy boldogabb élet… 🙂

  6. Legyen TÁNC! 🙂

    Amúgy ritka nagy suttyóságnak tartom, hogy csak osx alatt lehet desktopon nézni a streamet. Kénytelen vagyok telefonon végigszenvedni. Idióták.

  7. Szerezz be Mac- et! 😉


Add a Comment