fbpx Skip to content

A biztonság jegyében az ékszerüzletekben is használatos, drága ékszerek, esetünkben a felsőbb árkategóriás Apple Watch-ok tárolására alkalmas páncélszekrényt kapnak az Apple Store-ok.

rose_gold_gray_crown_large_2x

Ahogyan azt a 9to5mac lehozta korábban, az Apple Store-ok már javában készülnek a vadonatúj Apple termék érkezésére. Az óvintézkedéskre valószínűleg a luxuskategóriásként beharangozott Apple Watch Edition modellek biztonságos tárolása érdekében van szükség, melyek közös jellemzője a 18 karátos arany óraház, exkluzív szíjak valamint a zafírkristály bevonatos kijelző.


chi-20140910-005

A széfek nem csak a raktárkészlet tárolásának célját fogják szolgálni. Az értesülések szerint minden egyes páncélszekrényt beépített Apple Watch MagSafe töltőkkel is ellátnak, hogy a kiállított darabok a zárva tartás alatti biztonságos tárolásáról és töltéséről egyaránt gondoskodjanak.

Szintén az Apple Watch-hoz és a boltokhoz kapcsolódik az az információ, miszerint jelentős változásokra számíthatunk az Apple Store-ok arculatát illetően, melyekért a Burberry divatmárka korábbi vezetője, Angela Ahrendts a felelős. Mindezen változásokra azért lehet szükség, hogy megfelelően tudják prezentálni ezeket a divatkiegészítőket.

web-apple-watch-1-getty

Elképzelhető, hogy az Apple használni fogja a Watch bejelentésekor bevetett módszert a különböző szín és méretkombinációk egységes prezentáláshoz. A kirakatokban pedig hasonló megjelenésre számíthatunk, mint amit a Colette párizsi üzletében láthattunk.

appleoutsideclose.0

Ezek a változtatások és a már amúgy is nagy várakozásnak örvendő Apple Watch még jobb reklámozása érdekében az Apple a divatvilágban jártas marketing szakemberek felvételét is megkezdte.

Végül, de nem utolsó sorban, az Apple Store dolgozóinak egyenruháját fejlesztette a cég. A mai nappal kezdve folyamatosan le fogják cserélni a Store-ban dolgozók mindennapi viseletét. A változtatás nem radikális, továbbra is megmarad a környakas és galléros verzió is. A legszembetűnőbb változás az Apple logó áthelyezése és átméretezése.

Mi már nagyon várjuk az Apple Watch megjelenését, azonban még rengeteg víznek kell lefolyni a Dunán, mire megkaparinthatunk egyet. Viszont ahogy közeledik az időpont, úgy fogunk egyre több információt kapni az eszközökről.

Ti várjátok már? Mi nagyon!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. (prezentálához)
    van már konkrét időpont?

  2. Szerintem én nem fogok most venni.

  3. Sok pénzzel és kevés sütnivalóval jó ötlet.

  4. Ez az arany ketyegő elég giccses. Maradok a sima 38mm-es watchnál 🙂

  5. Az első okosóra ami tetszik. Szerintem nagyon szépek, de venni nem fogok. Nem hordok órát legalább 15 éve, nem tudom magamon elviselni. Az árából inkább vennék még egy iPhone-t, vagy akár többet is. 🙂


Add a Comment