fbpx Skip to content

Az alábbi cikket getitsuchtech küldte nekünk, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

***

A TextBlade egy újabb kiegészítő billentyűzet, hiszen lehet bármilyen jó a billentyűzet a képernyőn, mégis értékes helyet vesz el. Eddig is voltak már kiegészítő klaviatúrák, de eléggé kényelmetlen volt cipelni őket.

1*ErIzJGCVNfGQwtOia2BPDw

A Textblade Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható iOS-hoz és Androidhoz. Maga a billentyűzet három részből áll és ezek mágnesekkel kapcsolódnak egymáshoz. Ezeket össze is lehet csukni, ezért nagyon kis helyen elfér és könnyű magunkkal vinni.

1*VPXwXs3VuVrWQsvjQmyNeg

A billentyűzet csak 8 fizikai gombot tartalmaz. Minden billentyűn több betű és szimbólum van és a TextBlade multitouch technológia segítségével tudja megállapítani hogy éppen melyiket szerettük volna leütni. A fizikai gombok előnye, hogy gyorsabban lehet írni és vannak billentyűkombinációk, például a szövegben való lépegetéshez.

1*b3-2iLd-rguKcdyc29YSOQ

A szóköz billentyű azért ilyen nagy, mert ez tartalmazza az akkumlátort, ami elvileg egy hónapig bírja! Ráadásul itt található továbbá egy zöld funkcióbillentyű, amivel a billentyűzeten a zöld, ritkán használt szimbólumokat érhetjük el.

Még csak előrendelni lehet, 99 dollárért: https://waytools.com/

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Érdekes cuccnak tűnik aki ilyesmit keres biztos örülni fog…


Add a Comment