fbpx Skip to content

Itt a téli szezon, zajlanak a sítáborok, így pont aktuális, ha a telefonunkon is valami témába vágó játékkal ütjük el az időt. Remek téli szórakozást tud nyújtani a Powder, egy alig pár napos, rém egyszerű, síelős játék.

powder_cover

A Powder – Alpine Simulator egy endless run-típusú síelős játék, melyben egy hegytetőről kell egyre gyorsuló tempóban lecsúszni a fák és kövek elkerülésével. A grafika rém egyszerű, retró hangulatú, a síelő nem is ember formájú, hanem egy hasáb, ami baleset esetén négy kockává esik szét. Ki érti ezt? Az irányítás is roppant könnyű, a képernyő két oldalát nyomogatva tudunk carvingolni és két koppintással pedig ugratni lehet, amivel még a fákat is át lehet ugrani.

powder1 powder2

A játék lényeg, hogy minél több métert tegyünk meg baleset, vagy anélkül, hogy a képernyő tetejéről érkező vonal el ne érje a síelőnket, mert az ugyanúgy a játék végét jelenti. A képernyő jobb alsó sarkában láthatjuk az aktuális sebességet (sajnos egyelőre csak mérföld/órában), illetve az aktuálisan megtett métereket. In-App purchase keretében meg lehet venni valami medvét, de nem tudom, az mire jó, viszont ezen kívül a Powder teljesen ingyenes.

Mostanában, ha hasonló rekord döntögetős játékra vágytam, akkor a Crosy Roadot vettem elő, de szerintem ez is okozhat hasonló függőséget. A Game Center támogatásnak hála ki is hívhatjuk barátainkat, hogy döntsék meg a rekordunkat.

[appstore id=”859495503″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. (pls az “egyelőrét” írjátok jól – egyszer már szóltam – egyébként nem szokott lenni helyesírási hiba… :D)

    ON:
    nekem a MUJO most a kedvenc játékom…

    ez se rossz, kicsit flappybirdösen idegesítő… 😀

  2. ilyen volt flasbe régen /kb.2000-2005 között/ és X megtett mérföld után jött a Jeti!!!

  3. @Józsi: Nem tök mindegy b+, hogy egyenlőre vagy egyelőre, szerintem oly mindegy.

  4. OFF: @farkas63: Nem tök mindegy b+. Egyenlőre a hullát daraboljuk, hogy beférjen a csomagtartóba… Egy ekkora látogatottsággal rendelkező oldalnak nem kellene ilyen szóhasználati hibákat elkövetnie. Nem igaz, hogy nincs egy ember, aki átolvassa mielött kiposztolnak valamit.

    ON: a yetis játékra ugrott be nekem is először, imádtam 8 évesen 😀

  5. Belene haljatok. Baz

  6. @farkas63: neked mindegy, látszik…

  7. @Jadeye: én kösz! (azért szóltam, mert igényes az oldal, nem szokott lenni hiba! )
    😛


Add a Comment