Powder – itt az új síelős endless run-őrület

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt a téli szezon, zajlanak a sítáborok, így pont aktuális, ha a telefonunkon is valami témába vágó játékkal ütjük el az időt. Remek téli szórakozást tud nyújtani a Powder, egy alig pár napos, rém egyszerű, síelős játék.

powder_cover

A Powder – Alpine Simulator egy endless run-típusú síelős játék, melyben egy hegytetőről kell egyre gyorsuló tempóban lecsúszni a fák és kövek elkerülésével. A grafika rém egyszerű, retró hangulatú, a síelő nem is ember formájú, hanem egy hasáb, ami baleset esetén négy kockává esik szét. Ki érti ezt? Az irányítás is roppant könnyű, a képernyő két oldalát nyomogatva tudunk carvingolni és két koppintással pedig ugratni lehet, amivel még a fákat is át lehet ugrani.

powder1 powder2

A játék lényeg, hogy minél több métert tegyünk meg baleset, vagy anélkül, hogy a képernyő tetejéről érkező vonal el ne érje a síelőnket, mert az ugyanúgy a játék végét jelenti. A képernyő jobb alsó sarkában láthatjuk az aktuális sebességet (sajnos egyelőre csak mérföld/órában), illetve az aktuálisan megtett métereket. In-App purchase keretében meg lehet venni valami medvét, de nem tudom, az mire jó, viszont ezen kívül a Powder teljesen ingyenes.

Mostanában, ha hasonló rekord döntögetős játékra vágytam, akkor a Crosy Roadot vettem elő, de szerintem ez is okozhat hasonló függőséget. A Game Center támogatásnak hála ki is hívhatjuk barátainkat, hogy döntsék meg a rekordunkat.

Powder - Alpine Simulator
 • Powder - Alpine Simulator
 • Méret: 78.83 MB | Verzió: 1.1
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. (pls az “egyelőrét” írjátok jól – egyszer már szóltam – egyébként nem szokott lenni helyesírási hiba… :D)

  ON:
  nekem a MUJO most a kedvenc játékom…

  ez se rossz, kicsit flappybirdösen idegesítő… 😀

 2. OFF: @farkas63: Nem tök mindegy b+. Egyenlőre a hullát daraboljuk, hogy beférjen a csomagtartóba… Egy ekkora látogatottsággal rendelkező oldalnak nem kellene ilyen szóhasználati hibákat elkövetnie. Nem igaz, hogy nincs egy ember, aki átolvassa mielött kiposztolnak valamit.

  ON: a yetis játékra ugrott be nekem is először, imádtam 8 évesen 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!