Én kicsi Tescóm – irányíts egy Tesco áruházat telefonon

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem vagyok nagy híve az általam csak nevelgetős, Farmville-szerűnek nevezett játékoknak (mondjuk a Godus az pont eléggé beszippantott), viszont most az Én kicsi Tescóm is egészen le tudott kötni, mert egészen jópofa kis játék.

tesco_splash_640x360

Az Én kicsi Tescóm, ahogyan az már a nevéből is látszik, nem meglepő módon egy Tesco áruház életéről szól. Nekünk, azaz a játékosoknak kell elvégezni mindazt, amit a való életben egy-egy Tesco esetén több százan végeznek.

A játék elején csak egy viszonylag kis boltot kell irányítanunk, amiben az árukészlet és választék is szegényes, viszont a játék során, ahogy egyre jobban felpörög az üzlet, lehetőségünk van mind a bolt méretét bővíteni, mind az árukészletet és választékot is növelni.

tesco1

Kezdetben a boltunk csak élelmiszert árul, viszont később műszaki és ruházati cikkek árusítására is lehetőséget kapunk. Kézben kell tartanunk a rendeléseket, hogy lehetőleg minden vásárlónkat ki tudjunk szolgálni. A vásárlók, ahogyan a való életben is, egyéni igényekkel érkeznek a Tescónkba, így figyelnünk kell arra, hogy van, akik egy-egy bizonyos márkát keresnek, de vannak olyanok, akiknek csak az számít, hogy a számla végösszege minél barátibb legyen.

A profitból tudunk építőanyagot venni és munkásokat felbérelni, hogy bővítsék mind a raktárat, mind az eladóteret. Apropó, eladótér. A polcokat és azokon az árukat – ahogyan az igazi Tescóban is – változtathatjuk, hogy a vásárlók ne rutinból pakolják a termékeket a kosárba, hanem mindig mutathassunk számukra új és új termékeket, ezzel a vásárlásra ösztönözve őket.

tesco2

Jópofa módon a játék az igazi Tesco áruházakban zajló akciókkal együtt frissül, így például mind a Simpson családos, mind a Rubikos akciókat a játékban is meg tudtuk jeleníteni, illetve a karácsonyi időszakban az ünnephez illő zenével, havas tájjal és hóeséssel kedveskedtek a fejlesztők.

Az Én kicsi Tescóm rendelkezik Facebook támogatással is, amin keresztül az ismerőseink áruházait is megnézhetjük, ötleteket meríthetünk belőle, de akár kereskedhetünk is velük, sőt, hetente kihívások elé is állít minket a játék, amelyek teljesítése alapján a ranglistára is felkerülhetünk.

tesco3

Az Én kicsi Tescóm egy magyar fejlesztésű játék, mely a POSSIBLE Games berkeiben készült, így pár belső információt is kaptunk a játék statisztikáiból. A magyar App Store-ból a nyári indulás óta több mint 155 ezren töltötték le a játékot és a játékosok átlagosan 51x indították el a készülékükön a játékot és egy-egy elindítás után 11 percet játszottak (míg az ipari átlag csak 3 perc). Fél év alatt viszont már több, mint 13 milliószor indítottátok el a játékot, ami azért elég meggyőző adat.

A POSSIBLE Games a TheEndApp-pal vált híressé, de ők készítették az első endless shooter játékot is a Die Hard ötödik filmjéhez. Lehetőségem volt nemrég bepillantani egy még készülő új játékukba, ami minden eddiginél jobbnak ígérkezik, szóval érdmes mind a Szifon.com-ot, mind a POSSIBLE Games-t figyelemmel kísérni, nehogy lemaradjatok jó magyar fejlesztésű játékokról.

Én kicsi Tescóm
 • Én kicsi Tescóm
 • Méret: 139.98 MB | Verzió: 1.16.14
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. 🙂 IOS 5.1 a minimum, 6.1.6-al akkor jó vagyok… Letölt, kipróbál… deee nem mert mire betöltene össze omlik 🙂 Kuka 🙂
  Vagy az lenne a gond, hogy vasárnap van? 😀

 2. Én Tesco-ban dolgozom már 7 éve,és lassan élőben is 10-20 ember munkáját kell végeznie egy embernek!
  Sőtt a vásárlóknak már maguknak kell bekasszáznia amit megvettek.Hamarosan már az árút is maguknak kell kitölteniük,ha vásárolni szeretnének.

 3. Jópofa játék 🙂 Arra tökéletes, ha pont nem akarok csinálni semmit akkor ezzel bármennyit lehet szórakozni. 😀

  @Kable: Szvsz az önkiszolgáló pénztár a Tesco legjobb húzása volt. Lenyúlhatnák mások is, sokkal gyorsabb.

 4. szerintem ez tok egyszeruen valamilyen felmeres, hogy ki mit hogy csinalna amit majd a tesco ki elemez. tud csinalni ezekbol statiszkikakat meg ilyenek.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!