fbpx Skip to content

Azt hiszem a hét alkalmazását mutathatjuk be nektek. 🙂 Igaz nem most jelent meg, hanem már vagy egy hete az AppStore kínálatában van, de úgy érezzük, hogy erről muszáj tudnotok. Hölgyeim és uraim, Tesco Magyarország:

v

Igen! A Tesco itthon is betör az Apple piacára és most már iPhone-ról is csekkolhatjuk, hogy mi az ami éppen akciós. Ugyan Fila táska pontjainkat már nem válthatjuk be az alkalmazással, helyette rögtön saját virtuális bevásárlólistát készíthetünk. Megnézhetjük az aktuális akciós katalógust és a “Hónap Sztárjait” is.

 

Miután végeztünk a bevásárlólistánkkal, rögtön elküldhetjük barátainknak email-ben, vagy elmenthetjük későbbre. A Tesco applikáció még a fiatalokra is oda figyel, mivel az alkoholos termékeket csak 18 éven felüliek jeleníti meg, egyéb esetben csak alkoholmentes termékeket látunk a listán.

 

Érdekes menüpont még az áruházkereső is. Itt GPS alapján bemér minket az alkalmazás, majd  Google térképen megjeleníti, hogy melyik Tesco van a legközelebb. A termékkereső jelenleg nem sokra használható, mivel csak az akciós termék között keres, és csekély még a termékválaszték.

Természetesen az alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Én pedig elnézést kérek a tethering miatt, de vonatról készült a cikk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Abszolút hiánypótló app :))

  2. Tesco gazdaságos App! 😀 Minden vágyam volt 😀

  3. Érdekesség: az elmúlt 1 órában, nálam 30 apps frissült az Itunesben, odakinn már nagyon készülődhetnek…

  4. Minden letöltés mellé ajándék FILA táska.

  5. Máris tölthető az iTunes 10.5 !!!

  6. nekem eléggé sokat tölt az app
    nálam a hiba vagy még elég béta?

  7. Mégsem gazdaságos, mert 4.2 kell neki! 🙁
    iPhone (2g) a gazdaságos 3.1.3 alatt! 🙂

    Bosszantó!

  8. Anyámnak letöltöm 😀
    Plusz, ha olcsó a sör tudjak róla -.-

  9. szerintetek mikortól lehet tölteni az ios 5-öt?
    érdemes fent maradni éjfélig?

  10. @pojito74: szerintem nyugodtan feküdj le aludni. nem valószínű, hogy lesz éjfélkor iOS5, de ha esetleg mégis, reggel is ugyanúgy fel tudod tenni, nem ezen a pár órán múlik, és akkor legalább nem a készülék nyomogatásával töltöd az időt hajnalig 😉

  11. 4.2?
    Hát egyenlőre nem használom


Add a Comment