Magyar fejlesztés: Tesco Magyarország

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt hiszem a hét alkalmazását mutathatjuk be nektek. 🙂 Igaz nem most jelent meg, hanem már vagy egy hete az AppStore kínálatában van, de úgy érezzük, hogy erről muszáj tudnotok. Hölgyeim és uraim, Tesco Magyarország:

v

Igen! A Tesco itthon is betör az Apple piacára és most már iPhone-ról is csekkolhatjuk, hogy mi az ami éppen akciós. Ugyan Fila táska pontjainkat már nem válthatjuk be az alkalmazással, helyette rögtön saját virtuális bevásárlólistát készíthetünk. Megnézhetjük az aktuális akciós katalógust és a “Hónap Sztárjait” is.

 

Miután végeztünk a bevásárlólistánkkal, rögtön elküldhetjük barátainknak email-ben, vagy elmenthetjük későbbre. A Tesco applikáció még a fiatalokra is oda figyel, mivel az alkoholos termékeket csak 18 éven felüliek jeleníti meg, egyéb esetben csak alkoholmentes termékeket látunk a listán.

 

Érdekes menüpont még az áruházkereső is. Itt GPS alapján bemér minket az alkalmazás, majd  Google térképen megjeleníti, hogy melyik Tesco van a legközelebb. A termékkereső jelenleg nem sokra használható, mivel csak az akciós termék között keres, és csekély még a termékválaszték.

Természetesen az alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Én pedig elnézést kérek a tethering miatt, de vonatról készült a cikk.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @pojito74: szerintem nyugodtan feküdj le aludni. nem valószínű, hogy lesz éjfélkor iOS5, de ha esetleg mégis, reggel is ugyanúgy fel tudod tenni, nem ezen a pár órán múlik, és akkor legalább nem a készülék nyomogatásával töltöd az időt hajnalig 😉

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!