fbpx Skip to content

Egy ideje már pletykálnak a 13 colos iPad Pro-ról és a 12 colos MacBook Air megjelenéséről is, sőt, már mindenki várja a retina MacBook Air megjelenését is. Minden egyes Apple-keynote-on várjuk a bejelentést, de eddig még egyik sem történt meg.

macbook12

A karácsonyi uborkaszezonban jelent meg a Cult of Mac-en egy hír, hogy a 12 colos retina MacBook Air tömeggyártása a jövő év első negyedévében indul a Quanta Computer üzemében. Mi lesz a gépben?

Az új MacBookban az Intel régóta várt processzora, a Broadwell fog hasítani. Kismértékben módosul a design is: még a mostaninál is vékonyabb lesz, köszönhetően annak, hogy elhagyják a ventilátort, valamint a trackpad sem lesz már kattintós. A pletyka szerint nő a színválaszték is. A kisebb MacBook megkapja az iPhone-nál már ismert ezüst, arany és asztroszürke színeket. Ez utóbbi hírt jómagam kétkedéssel fogadom, nem hiszem, hogy a jelenlegi ezüstön változtatnának.

Gyártásra a Quanta Computer van kiszemelve. A cég a hírek szerint gyártási problémákkal küszködött, sok volt a selejt, így nem tudták nyereségesen előállítani a laptopot. Ez szinte mindegyik új terméknél előfordul, majd megbírkóznak vele.

Jövő év első negyedévében lehet megvásárolni az Apple Watch-ot is, így aki új Apple eszközöket akar venni, jó lesz, ha már most elkezd rá spórolni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Csak poénkodtam az arany Macről, most meg már akár igaz is lehet:) Egy kérdés: érdemes januárban venni rMBP-t vagy lesz esetleg olyan frissítése a szériának, hogy megéri várni?

  2. Csak felejtsek el a TN panelt vegre! IPS es johet, nem a retina a lenyeg. Ha TN retinat csinalnak akkor huzzak le a reggeli adag mellett a wc-be.

  3. @ef-dani: illetve kéretik még matt bevonat

  4. @Mucako: igen, egy uveglapot azert ne pakoljanak ele 😀

  5. ventilátor

  6. @Szanya: javítva, köszi!


Add a Comment