fbpx Skip to content

Már csak alig egy hetünk van bevásárolni. Tulajdonképpen ez az utolsó pár nap, mert a hétvégére szintes biztos, hogy mindenhol elfogynak majd a termékek, így érdemes időben megrendelni, amit szeretnénk, arról nem beszélve, ha szállítást is kérünk és nem személyes átvétel.

xmas_slider_hazhozszallitas

Ismét a saját webáruházunkból szemezgettünk nektek pár terméket, amit érdemes karácsonyra megvenni ismerősnek, barátnak, rokonnak akár. Természetesen mindegyik iPhone-nal kompatibilis. Vágjunk is bele!

Fitbit Zip Fitness Tracker

Screen Shot 2014-12-15 at 13.05.08

Az első a Fitbit terméke, egy Fitness Tracker. Ezzel könnyedén nyomon követhetjük a mozgásunkat, sportolásunkat, szinte bárhova felrakható. A Zip több, mint lépésszámláló: feljegyzi lépéseidet, a távolságokat és az elégetett kalóriákat; ezeket az adatokat később szinkronizálhatod Fitbit-fiókoddal. Az interneten vagy az iPhone készülékre készített Fitbit alkalmazásban (elérhető az App Store-ban) kitűzhetsz célokat, míg a grafikonok, jelvények és versenyek segítségével fenntarthatod motivációdat, hogy folytasd a fittség érdekében megkezdett utad. Edzés közben tudni fogod, ha eléred a céljaidat.

Bővebben itt tudsz róla olvasni, és megvásárolni, az ára 16.900Ft: Fitbit Zip Fitness Tracker – zöld

Olloclip 4in1 Fisheye-Macro-Wide objektívek

olloclip_telefonon

Az Olloclipről nemrég írtunk egy komolyabb cikket nektek. Továbbra is remek karácsonyi ajándék lehet, segítségével a fotózás szerelmesei egy teljesen új világot nyithatnak ki ezekkel a minőségi lencsékkel. Az egész szifon csapat egyaránt imádja ezt a kiegészítőt, amiről itt olvashatsz bővebben: Kipróbáltuk az új, iPhone 6-hoz és iPhone 6 Plus-hoz való Olloclipet.

Az ára 27.990Ft, megvásárolni pedig itt tudjátok: Olloclip 4in1 iPhone 6/6Plus Fisheye-Macro-Wide objektívek

SPIGEN SGP iPhone 6 Neo Hybrid EX Metal tok

Screen Shot 2014-12-15 at 13.13.08

Már a múltkori cikkbe is beleraktunk egy SGP tokot, szerintünk az egyik legjobb ár/érték arányú prémium kiegészítő. Az iPhone 6-hoz is kapható Neo Hybrid EX Metal tulajdonképpen egy valódi fém bumper védőkeret. Két részből áll: az egyik egy egy szilikon keret, a másik pedig egy fém – ami a szilikonra megy rá. A rugalmas szilikon túllóg a telefon üvegének síkjánál, így tapadást biztosít egy csúszós felületen, továbbá ezáltal megóvja a karcolásoktól is.

Bővebben itt tudsz róla olvasni, és megvásárolni, az ára 8.990Ft: SPIGEN SGP iPhone 6 Neo Hybrid EX Metal – Kék

Elgato Avea okos villanykörte

Screen Shot 2014-12-15 at 13.20.58

Az Elgato Avea okos villanykörtéje segítségével okostelefonunkról vagy tabletünkről vezérelhetjük a világítást az otthonunkban. Ideális ajánék lehet, mivel ár/értékben kiváló, a többi Bluetooth-os vagy Wi-Fi-s izzó ennél jóval drágább. Az Avea Bluetooth segítségével közvetlenül csatlakozik iOS készülékünkhöz, amellyel kiválaszthatjuk a megfelelő színhatást és intenzitást. A beállítást követően nincs szükség folyamatos kapcsolatra az iPhone vagy iPad készülékkel.

Bővebben itt tudsz róla olvasni, és megvásárolni, ára 13.990Ft: Elgato Avea okos villanykörte

iHome iDL45BE rádiós Lightning dokkoló

Screen Shot 2014-12-15 at 13.32.04

Az iHome iDL45BE egy FM rádiós dokkoló ébresztőóra iPhone, iPad és iPod készülékek számára, amely lehetővé teszi a készülékek töltését és az arról történő hanganyag-lejátszást is. A készüléken található USB port is, amely segítségével egyéb készülék is tölthető. Az ébresztőóra funkciója lehetővé teszi az egyedi lejátszási listára vagy zeneszámra beállított ébresztőt is.

Az iHome iDL45BE 6 előre előre beállított FM csatorna tárolásra, hangszínszabályozásra is képes. A 3D sound és Reson8® technológia segítségével kivételes hangzást biztosít.

Bővebben itt tudsz róla olvasni, és megvásárolni, ára 37.990Ft: iHome iDL45BE rádiós Lightning dokkoló

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment