Hátterek, csengőhangok, alkalmazások karácsonyra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Engem decemberben mindig elkap a karácsonyi hangulat, és ez látszódik az iPhone-on is. Ilyenkor lecserélem a hátteret, karácsonyi csengőhangot és üzenetjelző hangot használok.

thephoto

Ismét összeszedtünk nektek pár hátteret, illetve megosztom veletek az általam használt csengőhangokat is. Amennyiben ti is használtok valami ünnepi appot vagy hátteret, osszátok meg velünk hozzászólásban.

Solefield-Winter-Retina-Splash-1024x787

A képek forrása az iDownloadblog, illetve Solefield kolléga. Ő az Egyesült államok közép nyugati részén lakik és amatőr fotós. Fotóit itt tudjátok megnézni: Deviant Art gallery

absoluteipad-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPad, iPhone)

flashipad-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPadiPhone)

white2ipad-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPadiPhone)

christmasipad-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPadiPhone)

És íme pár havas kép:

snow-mountain-for-snowboard-nature-9-wallpaper-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPadiPhone)

wallpaper-bo0xvn-1-II-snow-flower-9-wallpaper-1024x1024

(A háttér letöltéséhez kattints a megfelelő készülékre: iPadiPhone)

Végül pedig Dani kolléga bokeh háttere, ami nekem kifejezetten tetszik. A forrását sajnos már nem tudjuk, de innen tudjátok letölteni, iPhone-hoz:

IMG_2291

(Kattints ide a letöltéshez)

Karácsonyi csengőhangok

Nekem karácsonykor szokásosan a “Rudolph the red nose reindeer” a csengőhangom, amit INNEN tölthettek le. Illetve elérhető a Holly Jolly Christmas is, amit INNEN tölthettek le ugyancsak.

SMS hangról sem szabad lemaradni:
A csengettyűs rövid SMS-hangot INNEN tölthetitek le.

Hangok felrakása a készülékre: a csengőhangokat tömörítsük ki a ZIP-fájlokból, majd az iTunes-ba behúzva, és a csengőhangok szinkronizációját bekapcsolva tudjuk rátölteni a telefonunkra. Ezek után a Settings (Beállítások) appban a Sounds (Hangok) alatt lehet kiválasztani őket. Az SMS hangok egyszerű kiválasztásához legalább iOS 5 szükséges, a csengőhangokhoz 3.1.3 is elég.

Alkalmazások

Végül pedig két alkalmazás, amit szívesen ajánlok. Az egyik egy képeslap küldő, ami magyar fejlesztés, tehát itthon tudunk küldeni a posta segítségével képeslapot a saját fotóinkból: Küldj képeslapot, a saját fotóddal – akár külföldről is!

Illetve én sokszor használom még mindig az X-mas Frames-t, nekem végül ez vált be a legjobban. Innen tudjátok letölteni:

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Amennyiben Ti is használtok hasonló háttereket, csengőhangokat, alkalmazásokat, osszátok meg velünk hozzászólás formájában!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!