fbpx Skip to content

Az új iPad Air 2 és iPad mini 3 mellett új Smart Cover és Smart Case tokokkal is frissült az Apple online áruháza az elmúlt napokban.

screen-shot-2014-10-16-at-2-38-11-pm

Mivel az iPad mini 3 fizikai méreteit tekintve azonos az előző modellel, így az új tokok használhatósága nem volt kérdéses, azonban az iPad Air készülékek esetén egy kicsit már bonyolultabb a helyzet.

A legújabb iPad Air Smart Cover egyaránt működni fog mind az első generációs iPad Air, mind pedig az iPad Air 2-vel. Anyagát tekintve kizárólag poliuretán változatban lesz kapható az alábbi színekben: fekete, fehér, rózsaszín, sárga, kék, zöld, és piros. Az árát tekintve továbbra is 39 dollárba (körülbelül 11.900 forintba) fog kerülni és az Apple 1-3 nap szállítási időt ír a honlapján.

MGTP2

Az iPad mini modellekre szintén ugyanezen színekben, ugyanez a Smart Cover lesz elérhető azonos áron.

MGMW2-2

A Smart Case tokokat is frissítette az Apple, itt azonban már figyelnünk kell, hogy a méretbeli különbségek miatt az iPad Air és az iPad Air 2-re külön kell tokot vásárolnunk. Egyrészt mivel az iPad Air 2 vékonyabb, a mikrofonok máshol helyezkednek el a két készüléken, másrészt pedig eltűnt a némító kapcsoló is. Az új tokok bőrből készülnek és fekete, piros, éjkék, olívia barna és halvány rózsaszín színben lesznek elérhetőek 79 dollárért (körülbelül 20.900 forintért).

Végül, de nem utolsó sorban az iPad minire is elérhetőek lesznek a bőr Smart Case tokok a fent felsorolt színekben, némileg olcsóbb, 69 dolláros áron.

Neked hogy tetszenek az új Apple tokok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. ” (körülbelül 20.900 forintért).”

    Picit több lesz az sajnos 🙁
    Kérdés, milyen mennyire feszül rá, tényleg úgy kell kibányászni belőle ha ki akarja venni az ember?

  2. A Smart Case hivatalos ára 25990 Ft?!
    Jővö hónapban tervezem megvenni az air2-öt asztro szürkében,de nem tudom melyik tok legyen majd,case vagy cover,megtetszett hozzá a piros,de feleségem szerint sima fekete legyen.Azt mondja túl hülye gyerekes…
    Vélemények?

  3. Nagyon szeretem az Smart Case-t, de sajnos ennek a felét sem éri

  4. @Vari Gery:
    Igen sajnos, nekem még a PU van iPad4-hez és az is ott kezd elválni. Hozzáteszem két éve nyúzom.
    De engem nem is ez aggaszt a legjobban…

  5. @sunshine:
    iPad 2: fekete Smart Case, Ipad 4g : Vajszínű Smart Case, mindkettő bőr.
    Jelenleg egy iPad Air-t használok, asztro szürkét egy piros apple (product) Smart Case-el és tényleg nem szép. Egyszerűen gyönyörű!!! Innentől fogva biztosan mindig piros lesz és nem is koszolódik úgy mint a többi, a tapintása is selymesebb és nem is használódik el olyan hamar mint a sima bőrök pedig ezt is nyúzom.
    Ezen felül 38 éves vagyok és nem tartom hülye gyerekesnek. 🙂
    Remélem segítettem a döntésben…

  6. Bocsi, Smart Covert használok…….

  7. @igerywhite: Neken ez most lesz 2 éves, de már fél éve így, szétszakadva van benne az iPadem.. Muszáj lesz lecserélnem, de a többi tok nem tetszik, így próbálok most olcsón keríteni egyet 😀

  8. Köszi Lalika
    Azt hiszem nekem is piros lesz a be futó, mert nagyon tetszik.
    Egyébkènt én 30 vagyok de én sem tartom annak.Mondjuk én többnyire otthon használnàm.
    Nem karclódik össze a hàtulja? Matt fóliàt érdemes hàtulra tenni?

  9. Arrol van infotok hogy csak kulonallo hatlap lesz-e (van-e) air2-hoz smart cover kompatibilis? Szerintem az eredeti smartcover az jo valasztas de meg 12e-ret rakolteni a hatuljara az sok mert az nem egy bonyolult tok, nincs benne magnes, nem hajtogatod stb. Kivancsian varom hogy mit javasoltok


Add a Comment