fbpx Skip to content

Már eddig is tudtuk, hogy az Apple Watch majd csak jövőre, 2015 elején fog érkezni, most azonban Angela Ahrendts, az Apple kereskedelmi igazgatójának kiszivárgott videóüzenetének részlete is megerősítette azt az elképzelést, miszerint tavasszal érkezik az új Apple termék.

screenshot-2014-11-02-18-38-08

A 9to5Mac egyik forrása elkapott egy részletet Ahrendts videóüzenetéből, amelyet a boltban dolgozóknak címzett és külön kitért az Apple Watch megjelenésére is.

“Azért vettünk fel titeket, mert ti vagytok legjobbak az egész világon. Tudjátok, hogy hogyan kell kiszolgálni a vásárlókat, ugyanakkor mi most jelenleg egy  maratont sprintelünk, aminek még egy jó darabig nem is lesz vége. Ugye? Hamarosan itt vannak az ünnepek, utána a kínai holdújév, majd pedig az új óránk rajtja tavasszal. Szóval igazából csak azt akarom mondani, hogy álljatok meg egy pillanatra és vegyetek levegőt. Vegyétek észre, hogy minden egyes vásárlóval, akivel kapcsolatba kerültök – és tudom, hogy ezt tudjátok, de túlságosan is elfoglaltak vagytok – szóval hogyan tudjátok elérni, hogy minden ügyfél, akivel kapcsolatba kerültetek, sokkal boldogabban és pozitívabban hagyja el a boltot, mint ahogyan belépett?” – mondta Ahrendts.

watch_spring_9to5mac

Az eddigiek során az Apple tartotta magát ahhoz az állításához, miszerint az Apple Watch 2015 elején fog érkezni, de ennél pontosabb dátumot nem voltak hajlandóak elárulni. A tavasz ugyebár március 20-tól tart egészen júniusig, így a március vége, április eleje tűnik eddig a legvalószínűbb dátumnak.

apple-watch-hands-on

Voltak előzetes híresztelések is, miszerint Valentin napra tervezi időzíteni az Apple az új termék indulását, azonban úgy tűnik egyes mérnöki nehézségek miatt ez nem fog sikerülni. A névtelen források szerint eredetileg az akkumulátorral voltak problémák, bár már sikerült elérniük az egynapos üzemidőt, amelyet Tim Cook is megerősített egy korábbi, WSJ-nek adott interjújában. Jelenleg tehát valószínűleg már csak azon finomítanak a mérnökök, hogy a lehető leggyorsabb legyen az akkumulátor feltöltésének az ideje, hiszen ha egész éjjel töltőn kell hagyni az Apple Watch-ot, akkor nem tudjuk vele mérni az éjszakai alvásunkat, vagy fordított esetben a nappali aktivitásunk egy jelentős részét.

apple-watch

Az biztos, hogy az Apple már teljes erőbedobással dolgozik az óra bevezetésének logisztikai és marketingtervén, valamint hamarosan el fog kezdődni az alkalmazottak képzése és betanítása is. Mindenesetre én már rendkívül izgatott vagyok, hogy kipróbálhassam, milyen is a valóságban az Apple Watch, valamint hogy pontosan mennyit is fog bírni az akkumulátora a hétköznapok során.

Te már kíváncsi vagy, hogy milyen lesz élőben az Apple Watch?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. hogyne lennék kívancsi, elsok kozt fogom megrendelni 🙂

  2. Nem lesz olcso

  3. En az acelra palyazok, de attol felek tobb mint 300 ezer lesz.

  4. Ja es vennem kell hozza 5st mert 4s el nem megy, pedig nincs szuksegem uj tekefonra.

  5. Tavasszal az USA ba leszek szerintem ott veszek olcsobban mert az itthoni arak viccek !


Add a Comment