fbpx Skip to content

Korábban mi is kipróbáltuk az iPhone 6 kameráját, azonban most Handrás és Viktor és egy másik csapat is készített 1-1 videó az iPhone 6-tal.

budapest_iPhone6_Plus_cover

Szerintem mindkét videó önmagában szép teljesítmény, Handrásék tényleg Budapestet akarták bemutatni, minden porcikáját, magyarságát, azt, amit egy külföldi itthon láthat, és ezt szerintem 100%-osan sikerült. Több mint 1000 felvételt készítették és napokon át vágták. Nézzétek meg a videót:

Érdemes az iMagazin oldalára is ellátogatni, mert egy külön oldalt szenteltek a kamera tesztelésére, és persze a kulisszák mögé is bekukkanthattok.

A másik videót is egy magyar csapat készítette, azonban itt inkább egy történetet láthatunk, picit elvontabb zenével, de szerintem hasonlóan remek vágással. Ennél a videónál leginkább a 240fps dominált. Hasonlóan van werk oldal, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ez igen!

  2. Franko minket film.

  3. beszaras mikre kepesek ezek a telefonok a megfelelö kezben…

  4. Azert onmagaban az iphone 6 nem eleg ! Kell egy jo program is az osszevagashoz !

  5. I4s ota szerintem nagyon durvan szep kepeket lehet csinalni. A 6 meg 1080-60fps parossal nagyon elragado, amatorkent is egy alom. A vagast meg megint meg tudom oldani magamnak, tehat en elfogadnek egyet…

  6. Zseniális kis videó lett, csak úgy kapkodtam a fejem!

  7. Mrisz32: imovie

  8. 2. Videót hogy tudom megosztani?

  9. Off: nem lehetne megoldani, hogy a cikk megosztanál egy copy link gomb is helyet kapjon?

  10. Szép munkák!

  11. Mind2 videó nagyon jó, de azt mondanám, h az első inkább amatőr, a második meg mindent tarol… Magyon durva zenével, és irtó jó vágásokal. Profi munka. Le a kalappal….

  12. Gratulálok a videóhoz, nagyon jó lett handrás.

  13. Az elso videonal a zene valasztas el lett hibazva, tul hosszu, a munkarol leri latszik, hogy amator.

    A masodik pedig annak ellenere, hogy nem amator munka, latszik, hogy nagyon nem profi munka. A szinek melysegen, az ures "torteneten" es a szereplo erthetetlen viselkedesen. Nem termeszetes.

  14. Mindkét videó nagyon jó lett és az aláfestő zenék is. Köszi a megosztást Szifon. 🙂


Add a Comment