Videókon az iPad Air 2, az iPad mini 3 és a Retina iMac

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újságírók már megkapták az új készülékeket, illetve az Apple eseménye után rögtön kipróbálhatták őket.

wye8ovwh6dxr65mmgzuo

Természetesen ilyenkor elkészülnek az első videók, amin bemutatják a készüléket kívülről, elmondják mik az újdonságok. Ezeket a videókat tudjátok megnézni alább:

Retina iMac

Végül pedig a hivatalos Apple videók:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Talán majd itt megkapom a választ a kérdésemre, gondolom hamarosan szétkapják a szakik.
    Most tényleg 2GB Ram van benne, vagy az csak pletyka volt, kamuképek?

  2. OFF

    iP6 fotok masok szerint is otvar rondak 1:1 meretben nezve? A regi S4-em sokkal szebb kepeket lott. Fullban nezve jo a kep, de belenagyitva nincsenek pixelek, csak 3-4 valos pixel meretu pamacsok. Ez igy eleg szar. Letezik valami photo app, ami nem szurozi ennyire agyon a kepeket, hanem “raw” ban tolja ki oket?

    /OFF

  3. Kérdezek en is itt hátha választ kapok. Attól, hogy beépített SIM van az új iPad-be, attól lehet bele rendes SIM-et is rakni? Leginkabb azért kérdés, hogy lehet-e air 2-t Amerikából rendelni, vagy az egy másfele modell. Ha valaki tud róla valamit, köszi a választ!

  4. GI: ugy tudom, usa es uk modellekben csak beepitett sim lesz, a tobbi orszagba a hagyomanyos sim talcaval szerelt gepek jonnek. De javitsatok ki, ha tevedek…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!