Apple iPhone 6 esemény: minden, amit eddig tudunk róla

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan már csak alig pár óra választ el minket az Apple újabb eseményétől. Azt már biztosan tudjuk, hogy nem a szokásos helyszínen lesz megtartva idén, hanem egy régebbi, mondhatni klasszikus helyen. A Flint Center művészeti központ szimbolikus jelentéssel bír az Apple életében, hiszen ez volt az a hely, ahol Steve Jobs először bemutatta 1984-ben az első Macintosh számítógépet, ami teljesen megváltoztatta azt, ahogyan a számítógépekre tekintünk manapság.

Screenshot+2014-09-03+12.40.03

A épület egyébként sem kicsi, de most már az Apple teljesen beépítette, és így már végképp csak találgatni tudunk, hogy mit fog bemutatni benne holnap. Abban biztosan vagyunk, hogy érkezik az iPhone 6. Az új készülék nagyobb lesz, akár 2 féle méretben 4,7 és 5,5-ös változatban lehet kapható majd. A nagyobb méret mellett komolyabb akkumulátor időt jósolnak a szakemberek, természetesen jobb, profibb kamera rendszert, és akár NFC-t is. Az új készülék megkaphatja az Apple A8-as processzorát is, ami még gyorsabb teljesítményre képes.

A készülékek mellett újra felevenítik majd az iOS 8 újdonságait, az esemény végén pedig várhatóan elérhetővé válik a GM verzió. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők már letölthetik majd a véglegesnek szánt iOS 8 rendszert, azonban az átlagfelhasználók csak az iPhone 6 megjelenése előtt pár nappal kapják azt meg. Az új készülék várhatóan másfél hétre rá, szeptember 19-én lesz elérhető Amerikában és pár európai országban.

Egyelőre nem tudni, hogy a Mac-ek új operációs rendszere, az OS X Yosemite mikor jelenik meg, elképzelhető, hogy már az iPhone esemény alatt is beszélnek majd róla. Mi azt tippeljük, hogy csak később, szeptember végén, októberben lesz elérhető.

iWatch

14896293859_1efd6aa660_o

A nagy kérdés persze az, hogy lesz-e az Apple-nek új terméke. Tényleg bemutatják-e az iWatch-ot, az Apple okosóráját. Ahogy közeledünk a kedd esti 7 órához, szinte óránként változik az álláspont, de úgy tűnik, lesz iWatch bemutató. Korábban már volt rá példa, hogy az Apple bemutatott valamit, de csak később kezdte el szállítani és árusítani. Ilyen volt nemrég az új Mac Pro, amit nyáron mutattak be, de csak ősszel vált elérhetővé.

Tehát, ha az iWatch-ot most tényleg bemutatják, akkor valószínűleg csak 2015 év elején lesz elérhető. Bővebben már írtunk az iWatch-ról, érdemes elolvasni ezt a cikket: Minden, amit eddig az iWatch-ról tudunk

cikk_kozi

Ahogy már megszokhattátok idén is élőben, szövegesen közvetítjük az eseményt. Ez holnap este, vagyis kedden 19:00 órától kezdődik, elérhettek minket itt a blogon (Szifon.com) webes formában, iPadről, illetve a Szifon.com iPhone alkalmazásból is követhettek minket. Tehát, amennyiben úton vagytok, vagy nem értek rá nézni az élő videót, akkor nyugodtan olvassatok minket. 🙂 Aki pedig egy sör mellett szeretné megnézni, annak a One More Cafe-t ajánljuk. 🙂

Szifon.com
  • Szifon.com
  • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Hat sajna csak az iPod-omon nezhetem de az kicsi es azert szeretnem PC-n nezni mivel nincs Mac-am! 🙂
    De mindjart megprobalom beallitani! Koszi! 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!