Az iPhone elmúlt 6 éve 6 percben, az iPhone 6 megjelenése előtt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az Apple is elindította a saját visszaszámlálóját a keddi iPhone eseményig, mivel már mindenki tűkön ülve várja, hogy milyen is lesz az új készülék valójában, valamint érkezik-e új eszköz vagy kiegészítő.

Screenshot+2014-09-03+12.40.03

A cikk végén található videó remekül összefoglalja, hogy hogyan is fejlődött az iPhone termékvonal az Apple életében és enyhén utal arra is, hogy merre haladnak a fejlesztések és mi várható a következő eseményen az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

El tudjuk képzeni, hogy milyen volt, amikor a legelső iPhone készülék még csak egy 2 megapixeles kamerával rendelkezett és hogy örültek a felhasználók, mikor az iPhone 3GS bemutatóján az új készülék megkapta a 3 megapixeles kamerát 480p videórögzítéssel együtt? Maga volt a mennyország.

iPhone_timeline

Több, mint hét év telt el azóta, hogy 2007. június 29-én először vált megvásárolhatóvá az első iPhone készülék. Amíg az új iPhone készülék bejelentését várjuk, érdemes visszatekintenünk az alábbi videó segítéségével a múltba, hogy honnan is indult az iPhone történelme és próbáljuk meglátni a logikát, ami mentén a készülékek fejlődtek évről évre.

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!