Újabb videón az iPhone 6?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap képeket, ma videót kaptok a már “végleges(?)” iPhone 6-ról. Az alábbi videóban a Feld & Volk csapat nem volt rest és a már meglévő alkatrészből összerakott egy iPhone 6-ot, ami bevallom, most már kezd tetszeni. Noha elvileg a meglévő alkatrészekből összerakták a készüléket, az természetesen nem indult el. Sőt, több furcsaságot is láthatunk vele kapcsolatban.

Screen Shot 2014-08-30 at 11.37.19

Ettől függetlenül a videó nagyon látványos, már szinte érezni, hogy a készülék igazi és a kezünkben van, nézzétek meg előbb azt:

Ami miatt gyanakodhatunk, hogy valami nem teljesen oké, azok a következők. Először is bedob egy olyan fogaskereket a connect to iTunes előtt, amit az iPhone sosem szokott. Ez mondjuk elképzelhető lehet amiatt, hogy a készüléken semmiféle szoftver nincs, csak valami gyári alap firmware, de maga az iOS esetleg még nem.

Ezen felül a képernyő alja sokkal magasabban van, mint amennyire a nagyobb kijelző miatt lennie kellene: nézzük meg a Lightning-kábel alját, hogy az hol kezdődik, az ugyanis elég távol van a home gombtól. Azt is észre vehetjük, hogy a némító gomb is fordítva van: némított állapotát nem jelzi a megszokott narancssárga csík.

Az iTunes hibaüzenetet meg eleve csak úgy mutatják, hogy előtte nem látni a képernyőt, tehát az az üzenet már a készülék gépre dugása előtt is simán ott lehetett, az internetkapcsolat nélküli próbálkozás meg nyilván nem fog csinálni semmit (de legalább nem is “telefonál haza” az állítólagos készülék).

Illetve miért nem a bekapcsoló gombbal kapcsolja be?

Nektek hogy tetszik ez alapján az iPhone 6?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Kár, h ezek a megosztott képek és videók, elveszik a meglepetést varázsát.. 100%, hogy így fog kinézni… Itt már csak a belső fog meglepetést okozni… :)

  2. én nem tudom elhinni azt, hogy így fog kinézni, mert egyszerűen undorító a kamera. a többi része a telefonnak oké de szánalmas hogy így kilóg.

  3. @glizik: elvileg mivel a készülék mérete nagyobb annál, hogy egy kézzel, kényelmesen használható legyen, ezért kerül a bekapcsoló gomb általában oldalra, hogy még egy kézzel is elérhető helyen legyen.

  4. Én csak reménykedni tudok, hogy nem ilyen lesz. Mi ez? valami zebra? Ugyan már. Az apple elért az izlésficam csúcsára ezzel a készülékkel, ha tényleg ilyen lesz. Ez a kamera meg, pfff. Ha ez továbbra is ilyen kidomborodó akármicsoda lesz, az borzalom. Inkább maradni kellens olyannak mint az 5s dizájnja és vastagsága és az akku bírna ki intezív használat mellet egy teljes napot. Egyébként szeretem az apple termékeit, jelenleg is 5s-t használok, de ha a 6 így fog kinézni az nagy csalódás lesz és biztosan nem váltok. De majd élőben is látni szeretném.

  5. @scania460: Tim Cook meleg – mint az közismert (nem mintha ez amúgy befolyásolná, hogy mennyire végzi jól a munkáját, vagy sem). “In 2013, Out Magazine named Cook the most powerful LGBT person in the world.” http://business.time.com/2013/12/15/apple-ceo-tim-cook-gives-remarkable-speech-on-gay-rights-racism/

    a készülék designját Jony Ive-hoz lehet kötni, aki a világ egyik legelismertebb designere, a brit királynő lovaggá is ütötte, és feleségével és gyerekeikkel San Franciscóban él. https://szifon.com/2014/08/13/nezz-korul-jony-ive-17-millio-dollart-ero-san-francisco-i-hazaban-kepek/

  6. A 0,77mm-rel kiemelkedo kamerat eszre sem fogjatok venni, maximum ha rateszitek az ujjatokat fotozasnal… A csikokra szukseg van az antenna miatt, eleg nagy feluletet adnak neki, igy nem lesz “antenna-gate”.
    Samsungos dizajn… Uristen, a 8 eves iPodom is ugyanezeket a stilusjegyeket viseli magan, de a Macek vagy az iPadek is… Majd ha a Samu mutat egy ilyen szepen megmunkalt femhazas eszkozt, amit sorozatgyartasban dobnak ki, akkor…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!