fbpx Skip to content

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, idén immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az iTunes Festival Londonban, ahol a jelenleg legnépszerűbb zenészek egy teljes hónapon keresztül, minden nap élő koncertet adnak a rajongóknak.

screenshot-2014-08-18-23-17-01

Az Apple legutóbbi bejelentése szerint a jövő hónapban összesen 60 előadó fog fellépni, köztük olyan zenészekkel, mint például Pharrell Williams, Lenny Kravitz és Ryan Adams.

Az évente megrendezésre kerülő rendezvény idén is a londoni Roundhouse-ban kerül megrendezésre. A koncertekre sajnos nem lehetséges jegyeket vásárolni, hiszen az Apple ingyen osztja szét a jelentkezők között a belépőket, az előző években azokban csak angol, francia, német, ír és holland lakosok között sorsoltak jegyeket. Ugyanakkor nincs okunk elkeseredésre akkor sem, ha nem vehetünk személyesen részt a koncerteken, hiszen online ingyenesen is nézhetőek lesznek a előadások az iTunes-on és az iTunes Festival appon keresztül is, így mind a számítógépünkről, iOS eszközeinkről és Apple TV-ről is bármikor nézhetjük a kedvenc előadóinkat.

A fellépők jelenleg elérhető teljes listáját már az Apple iTunes Festival oldalán megtekintheted.

Screen Shot 2014-08-19 at 19.59.04

Te figyelemmel szoktad kísérni az iTunes Festival koncertjeit?

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment