fbpx Skip to content

Augusztus 5-én Tom Hanks egy igazán meglepő dolgot mutatott be a nagyközönségnek, hiszen egy újabb film helyett most egy iPad-alkalmazást készített. Igen, jól hallottad, egy iPad-alkalmazást!

ipad-c4a63aad52bb1d69495bc2100e5f2026

Hanks egyike azon íróknak, akik imádnak hagyományos írógépen alkotni, azonban be kellett ismernie, hogy a kor már régen elhaladt az írógépek felett, most azonban megtalálta a közel tökéletes megoldást arra, hogy hogyan tudná újra divatba hozni a régi kedvenceit.

“A Hanx Writer csak egy kis ajándék a jövő luddita hipszter nemzedékének.” – nyilatkozta Hanks a USA Today újságírójának. Az alkalmazás technikai megvalósításáért a Hitcents nevű ügynökség felelt, akik segítettek Hanksnek megvalósítani ebben a modern világban az elképzeléseit.

Szerencsére az írógép alkalmazás azért minimális mértékben ugyan, de haladt a korral, hiszen elérhető benne a törlés funkció is, bár ha nagyon szeretnénk, ezt is ki tudjuk kapcsolni, hogy még valósághűbb legyen az élmény.

“A cikk ezen reszet egy kavezoban irtam a Hanx Writer segitsegevel, es amint latod, a legnagyobb problemaja az alkalmazasnak az az ekezetek hianya, amelyeket sajnos semmilyen modon nem lehet bekapcsolni. Az gepelesi elmeny kezdetben nagyon viccesnek tunhet, egy ido utan azonban tenyleg nagyon megszereti az ember meg akkor is, ha valoszinuleg mindenkit halalra idegesitunk vele a kavezoban.”

Maga a Hanx Writer ingyenesen letölthető az App Store áruházból, azonban az extra írógépeket már csak alkalmazáson belüli vásárlással érhetjük el. Bár gyakorlati haszna ennek az appnak igazából nincs, főleg azok számára, akik magyar nyelven írnak, mégis úgy vélem, hogy sikerült egy nagyon minőségi és egyedi alkalmazást készítenie a Hitcents fejlesztőinek és Tom Hanksnek, amely egy próbát mindenképpen megér. 😉

[appstore id=”868326899″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ez nekem nagyon bejott csak kar h nincs raajta magyar bill

  2. Én mondjuk iPhone-on és iPad-en nem szarozok az ékezetekkel, mert sokkal gyorsabban lehet így gépelni. Ékezettel szeretnék írni pl. egy fontos levelet, ahol tényleg számít, akkor a MacBook Air elé ülök és onnan írom.


Add a Comment