fbpx Skip to content

Néhány nappal ezelőtt, mikor a szokásos oldalaimat nézegettem új alkalmazások után kutatva, a barátnőm már messziről észrevette a L’Oreal Paris Makeup Genius alkalmazásának ikonját.

IMG_0088

Mondanom sem kell, miután letöltöttük az alkalmazást, körülbelül 1-1,5 órán keresztül nem láttam se az iPad készülékemet, se a barátnőmet, úgy lekötötte az interaktív, valós idejű sminkelés.

IMG_0124

Maga az applikáció rendkívül egyszerűen működik. Miután feltérképezte és felismerte az arcunkat már válogathatunk is a különböző termékek között, de természetesen arra is van lehetőségünk, hogy a már meglévő L’Oreal termékeink vonalkódját beolvasva használjuk azokat az alkalmazáson belül.

IMG_0145

Ha megtaláltuk és kiválasztottuk az ízlésünknek, hangulatunknak megfelelő sminket, akkor az azonnal megjelenik a készülékünk képernyőjén, miközben az előlapi kamera valós idejű képet mutat az arcunkról. Az alkalmazás meglepően pontosan tudja követni az arcunkat még akkor is, ha mozgunk közben mindvégig rajtunk hagyja a sminket, így akár még videót is lehet vele rögzíteni a sima fénykép mellett.

IMG_0154

IMG_0174

A Makeup Genius ingyenesen tölthető le az amerikai App Store-ból – a lányoknak úgy vélem, kötelező a letöltés, férfitársaim pedig szintén nyugodtan letölthetik, mert az ismerősök körében, valamint a barátnőnél garantált lesz a siker. 😉

[appstore id=”871897775″ store=”US”]

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Hogyan tudom letölteni ha nem az US store-ba vagyok regisztrálva? Próbáltam átváltani, de a bankkártya adatok ellenőrzése után visszadobta monfván nem amerikaiak az adataim :/

  2. Köszönöm szépen! 🙂

  3. @Jadeye
    Nincs a felsorolásban “none”… :/
    Valami más ötlet, vagy várjak amíg megjelenik az UK store-ban?

  4. @Soós Betty: ha nincs “none”, akkor nem jól csináltad. pontosan kell követni a leírást, és kijelentkezés után egy ingyenes app letöltésével kell indítani a regisztrációt. ha nem így csináltad, akkor nem lesz “none” opció.

  5. Szuper! Sikerült! Köszönöm

  6. Az Apple-l már valaki lebonthatná a vasfüggönyt.
    Mi a fenéért jó ez a megkülömböztetés, ha egy UK, vagy US ID-l meg kerülhető.

  7. @Koxszifon: hogy egy adott app hol érhető el, azt az adott app fejlesztője adja meg az app feltöltésekor. ez nem az Apple-ön múlik. az, hogy ebben az esetben egy angol vagy amerikai ID-val letölthető, azt jelenti, hogy arra a két piacra kattintotta be a fejlesztő az elérhetőséget. hogy ennek mi az oka, azt csak a fejlesztő tudja.

    egyéb tartalmak esetén pedig a különböző jogi dolgok miatt van, hogy adott tartalom nem érhető el itthon.

  8. Sziasztok!
    Ez az alkalmazás elérhető lesz Magyarországon is?

  9. Puskás Bálint már elérhető a Magyar App Store-ban.

  10. @Puskás Bálint: már elérhető a Magyar App Store-ban.


Add a Comment