fbpx Skip to content

A mai nap a szokásos oldalaimat böngészve akadtam rá az IKEA egyik legújabb és legkreatívabb marketing kampányára, amelyben az Instagram által adott lehetőségeket kombinálták úgy, hogy a végeredmény egy teljes honlap lett!

cover

Annak érdekében, hogy az IKEA még jobban reklámozza a legutóbbi, meglehetősen furcsa kollekcióját, a PS 2014 gyűjteményt, a vállalat oroszországi divíziója felbérelt egy marketing ügynökséget, az Instinct nevű céget, hogy készítsék el az új kampányt az Instagramon belül.

Ha rákeresel az ikea_ps_2014-re az iPhone készülékeden található Instagram alkalmazás segítségével, akkor látni fogod, hogy hogyan oldották meg egy teljes honlap adaptálását képek formájában. (Természetesen a számítógép böngészőjében nem rendeződnek megfelelően a képek, ezért mindenképpen a telefonod segítségével nézd meg.)

ikeaps2014_insta1_1020.0_standard_640.0

Ha rákattintasz egy adott képre, amely egy kategóriát is jelöl egyben, akkor az adott képet megérintve feltűnnek a különböző címkék, amelyeket ismételten megérintve egy új Instagram profilra érkezünk, ahol csak az adott kategórián belüli termékek érhetőek el ugyanúgy, mintha egy szokásos honlapon új oldalra érkeztünk volna.

A vizuális típusúaknak itt egy remek videó a működésről:

Én ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy bár mindennap használom az Instagramot, ez hogy nem jutott még az eszembe?!

Te már gondoltál valaha arra, hogy az Instagramot használd kvázi honlapként?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez nagyon menö


Add a Comment