Focipályává alakítják egész Budapestet

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hol voltál, amikor belőtték a legszebb spanyol gólt 4 évvel ezelőtt? Ne kezdd el lázasan nyomogatni a Search gombot az agyadban: ez most nem az asszony egyik beugratós kérdése. Idén tényleg nem mindegy, honnan nézed a nyári nagy mérkőzéseket, mert ha jól „helyezkedsz”, nemcsak a gólok miatt tombolhatsz örömödben. Elég a meccsek alatt bekapcsolva tartani a Gólközelben nevű új mobilappot, és nyerhetsz magadnak egy okostelefont – hogy aztán legyen mire még több alkalmazást letölteni.

Azt valahogy hagyományosan szeretjük, ha valamiért a kisujjunkat sem kell megmozdítani (lásd még az ingyenpia és ingyenkaja tageket). Többek között ezért is van szerintünk nagyon rendben a Telekom frissen fejlesztett mobilalkalmazása, ami nagyjából olyan egyszerűen fogyasztható, mint egy sült galamb. Csak bekapcsolod a meccsek alatt, és ha pont a te „térfeleden” rúgnak gólt, ott a pont a zsebedben. Egy okostelefonért a hülyének is megéri.

De mit tud az alkalmazás pontosan? Dióhéjban: telepakolja virtuális focipályákkal az országot, így te is játszhatsz és győzhetsz, nem csak a sztárfocisták. Kifejtősen: Először is automatikusan két térfélre oszt minden magyar települést Mesztegnyő alsótól Budapestig. Utána GPS-alapon belövi a helyzetedet, és bepozicionál az egyik aznap mérkőző csapat térfelén. Ha megy a meccs, van internet, beléptél az appba, meg még gólt is szerez a csapatod, 5 ponttal máris közelebb vagy egy Samsung Galaxy S5 okostelefonhoz.

TVGO_App_match_0615

Az, hogy közben tudod-e nézni a meccset vagy más dolgod van, szinte mindegy. Az is, hogy ha meccsezel, akkor a tévé előtt ejtőzve csinálod vagy útba ejted a helyi érdekeltségeidet. Ha viszont amúgy is lábadban a boogie, akár taktikázhatsz is a térfelek között: mindig a szerinted gólesélyesebb oldalon kikötve. Menet közben pedig – ha már van Telekom TV-előfizetésed – élőben is követheted a mérkőzést a Telekom TV GO nevű új szolgáltatással, notebookodon, okostelefonodon vagy laptopodon.

Bővebb információkért látogasd meg a gólközelben.com oldalt, hogy minden részletet megtudhass, illetve hogy letölthesd az alkalmazás:

Screen Shot 2014-06-18 at 12.10.20


Ezek még érdekelhetnek:


  1. Most komolyan, iPhone-os ember miért akarna SGS5-öt nyerni? Applefanoknak tessék iPhone 5s-et felajánlani. Vagy minimum egy iPad Retina Minit. :)

  2. Jaaj, hát megnyered, eladod. Annak az ára is már az egekben, veszel belőle ipadot, ha már iphone van :D (a fenébe, most adtam egy jo tippet)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!