WWDC videó – “Alkalmazások, amelyek nélkül nem tudunk létezni”

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfőn kezdődött Apple fejlesztői konferencia, a WWDC egy fantasztikus videóval kezdődött, amely kitűnően bemutatta, hogy milyen hatással vannak a különböző applikációk az életünkre.

video

Sokan úgy gondolják, hogy a programozók szemüveges és szakállas emberek, akik nem alszanak, egész nap csak pizzát esznek és ki sem mozdulnak a lakásukból még véletlenül sem. Véleményem szerint az Apple célja ezzel a rövid videóval nem titkoltan az volt, hogy még vonzóbbá tegye a programozást a fiatalok számára és megmutassák, hogy milyen változásokat képes véghez vinni egy-egy pár főből álló csapat.

”Fejlesztők – és az iOS alkalmazások, amelyeket készítenek – megváltoztatták azt a folyamatot, ahogyan kapcsolatba lépünk egymással, tanulunk, szórakozunk, élünk. Itt egy apró film ajándékunk jeléül a fejlesztőknek, olyan emberek által készítve, akik nem tudnának az alkalmazásaitok nélkül élni.”

Íme a teljes videó:

Nektek hogy tetszett a videó? Mi a véleményetek róla?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!