fbpx Skip to content

Ahogy azt tőlünk megszokhattátok, fizetős appok ingyenessé válásáról igyekszünk benneteket tájékoztatni. A mai napot mindenki fogja fel elő-gyereknapnak, mert egy csokornyi, minőségi alkalmazás érhető el ingyenesen, korlátozott ideig.

free-iphone-apps

Érdemes tehát gyorsan végigfutni rajtuk, és még ma letölteni őket, mert lehet, hogy holnap már ismét pénzbe kerülnek majd. Letöltésre fel!

Thinglist

A listámon elsőként egy to-do app, a Thinglist szerepel. Annak ellenére, hogy nem frissítették még iOS 7-re (ami nálam sarkalatos pont), az ingyenes letöltést megéri, érdemes neki adni egy próbát. Működése, megjelenése, újszerű listakészítési módja kárpótol az iOS 6-os billentyűzet látványáért – vagy van, akinek épp emiatt nosztalgikus élményt nyújthat.

[appstore id=”603334069″]

Work Time

Asztali naptár és óra kombináció. Akik hozzám hasonlóan munka közben dokkban, állványon tartják az iPhone-jukat, gyorsan töltsék le ezt az egyszerű appot. Jó nagy méretben mutatja az időt, alatta pedig a naptárbejegyzéseinket. Amennyiben az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok területén tartózkodunk, úgy időjárás-előrejelzést is kapunk.

[appstore id=”583634584″]

djay 2

Van itt olyan aki nem ismeri a djay-t? Jómagam még a számítógépes verzión próbálkoztam zenekészítéssel, a gabonapelyhes verzió előtt. Azóta sokat fejlődött a technika, és ez a nagyszerű alkalmazás már a telefonunkon/tabletünkön is fut. Legutóbbi frissítésének köszönhetően már a Spotify adatbázisából is csemegézhetünk mixeink elkészítéséhez, ami közel 20 millió zeneszám elérését is lehetővé teszi.

[appstore id=”669198374″]

Recordium Pro

Egyedülálló diktafon alkalmazás, mely lehetőséget ad kiemelések hangsávhoz való csatolására, akár rögzítés közben is. Ezen kiemelések lehetnek szöveges jegyzetek, képek, tag-ek. Soha nem jegyzeteltem diktafonnal, de ki tudja mikor lesz rá szükségem. Betárazva.

[appstore id=”637494062″]

Analog Film

Valódi filmek hatásainak digitális reprodukciója filterekként. Dunát lehetne rekeszteni a képmanipulátor alkalmazásokkal. Én már csak azért töltöm le, hogy nektek írjak róla, de be kell valljam, megtetszett. Szerencsétlenségére már beleszerettem a Mextures-be. 😉

[appstore id=”690206847″]

Scanbot

Végére hagytam a most akciós appok talán legjobb alkalmazását. A piacon lévő legjobb szkennelő appot csak a mai napon ingyen tölthetitek le. Nálam a Scanner Pro-t váltotta, Korpai Dani kolléga itt írt róla, és egy következő cikkben még én is szót ejtek róla.

[appstore id=”834854351″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Köszi, egyet-kettőt le is töltöttem, mert pont ilyet kerestem !

  2. Köszi!

  3. a work time hol látszik azon kivül, hogy ha az ikonjára katt akkor lehet állitani?
    kezdőképnél semmi..

  4. Hali,
    én az AppsGoneFree nevű appot szedtem le. Minden délután küldd 6-10 appot, amiket ingyenessé tesznek egy napra ; )

  5. Lemaradtam 🙂

  6. A scanner pro szinvilaga jobban tetszik nekem mint a scanbot szinvilaga. A scanner proval teljesen meg vagyok elegedve foleg hogy ipadre is van igy teljesen tokeletes. Es persze a designal is meg vagyok elegedve es ha csak ennyi a kulonbseg akkor marad a scanner pro :).

  7. Haj ezt lejéstem


Add a Comment